Neculai Ontanu la InfoPro: Din telegondola se coboara cu parasuta

05-02-2009 00:00


In direct la Radio InfoPro, Neculai Ontanu a declarat ca locuitorii sectorului 2 vor avea reducere la transportul in comun cu... telegondola!


In viitorul apropiat, bucurestenii, si nu numai, s-ar putea plimba prin capitala cu ... telegondola! Ideea autoritatilor locale din sectorul 2 al capitalei nu este deloc una fantezista, iar sursa de finantare pentru acest proiect a fost deja gasita. Cel putin asa a sustinut primarul Neculai Ontanu, in direct la „Expresul de România” de la Radio InfoPro.

Edilul le-a povestit celor doi realizatori ai matinalului, Ernest si Ramon, ca se gandeste deja la unele facilitati care ar putea fi acordate locuitorilor din sectorul pe care il pastoreste, dar si celor din sectorul 1, pentru ca traseul „telefericului” va trece si pe acolo.

Intrebat de cei doi realizatori ai programului de dimineata de la Radio InfoPro, Ernest si Ramon, ce se va intampla cu cei care in timpul plimbarii cu telegondola, vor dori sa coboare la un moment dat, Neculai Ontanu a declarat la „Expresul de România” ca in acest caz „calatorii vor putea folosi o ... parasuta”!

Trecand peste gluma facuta, primarul a specificat ca este la concurenta cu celebra autostrada suspendata a lui Sorin Oprescu. Proiect in care Neculai Ontanu crede, dar vrea totusi ca el sa fie primul! Drept pentru care DJ-ii de la Radio Info Pro l-au sfatuit sa traga niste cabluri noaptea, la fel ca cei care pun Internet „de cartier”, ca sa nu-l vada Sorin Oprescu si sa fie el primul cu proiectul gata.

In plus, a mai precizat Neculai Ontanu, acest proiect va impusca doi iepuri dintr-un foc: va rezolva si problema traficului supra-aglomerat, dar ii va atrage si pe turisti, care cu siguranta vor dori sa se plimbe macar o data pe deasupra Bucurestiului.

Proiectul telegondolei ca mijloc de transport in comun vizeaza in special salba de lacuri a Bucurestiului: Pantelimon, Plumbuita, Dobroiesti, Fundeni, Tei si Floreasca.

Expresul de Romania” este cea mai noua emisiune de la Radio InfoPro! Buna dispozitie, precum si cele mai haioase stiri sunt aruncate "in aer” in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 6 la 10. Responsabili: „matinalii” Ernest Fazekas si Ramon Cotizo.

VIDEO PROTVPLUS.RO