Monologul excepțional al lui Bobiță din episodul special Las Fierbinți de Crăciun

Ultimul update: Miercuri 26 Decembrie 2018 12:41
Data publicarii: Miercuri 26 Decembrie 2018 11:45
Categorie: Entertainment

Luni seară, locuitorii din Las Fierbinți s-au pregătit pentru sărbătorile de iarnă, într-un episod special al acestui serial, difuzat la PRO TV.

 

Dalida s-a apucat de frământat cozonaci împreună cu prietena ei, Aspirina, în timp ce - la cârciuma lui Bobiță - Giani și Brânzoi au dezbătut un subiect arzător: pesta porcină le-a furat plăcerea de a auzi guițatul porcilor în perioada Crăciunului.

Bobiță a simțit oportunitatea unei noi afaceri și le-a vândut carne de oaie fierbințenilor, pretinzând că e de porc - asta pentru că pesta porcină i-a lăsat fără bucate de sărbători.

Și cum minciuna lui a fost repede descoperită, sătenii au făcut o adevărată revoluție.

Acesta a fost momentul în care Bobiță a ținut un discurs excepțional în fața localnicilor, pe care i-a mustrat, pentru că, pentru ei - așa cum se întâmplă de multe ori și în realitate - Crăciunul înseamnă ”doar o ceafă de porc” la grătar.

Monologul lui Bobiță în episodul difuzat la Pro TV în ajunul Crăciunului, după ce localnicii s-au revoltat că au primit carne de oaie, în loc de porc:

”Ce v-am stricat eu, mă? V-am stricat Crăciunul? Păi nu era Crăciunul stricat dinainte? Am venit eu, bă, şi v-am lăsat fără cârnaţi şi fără caltaboş, mă? Am venit eu la careva dintre voi astă-vară să vă iau porcul din coteţe, mă?

Am stricat?! Eu am vrut să repar, bă! Ați dat cu rușine, să-mi fie rușine. Care a zis, mă, să-mi fie ruşine? Tu ai zis, mă, Rață? De ce să-mi fie ruşine, mă? Să-mi fie ruşine că ce? Că am vrut să vă pun pe masa de Crăciun o bucată de carne? D-aia să-mi fie mie ruşine?

Păi voi nu vă gândiţi, mă, că sunt unii care nici fasole n-au să pună pe masa de Crăciun, mă, şi nu mai zic nimic. Eu că am vrut să vă pun o bucată de carne, aţi strâmbat din nas, bă, vă pute!

Vă pute că e oaie, că nu e porc, aia vă interesează pe voi, nu că am vrut să vă fac un bine de Crăciun. Și matale, ai zis că m-ai colindat şi când m-ai colindat, ce-ai zis pe gura aia? Ai fost atent să vezi ce zice colindul ăla, mă? Ce zice colindul ăla, că e bine cine l-a scris! Că zice aşa: că boierii a plecat la vânătoare să vâneze căprioare, da’ n-a vânat căprioare, a vânat un iepuraş, bă, şi nu s-a supărat nimeni. Nu s-a supărat nimeni!

Că aşa e în viaţă, mă! Câteodată ai mai mult, câteodată ai mai puţin, da’ aia e, tre’ să fii fericit tot timpul, că e Crăciunul. Aia e important, bă! Că ăia, boieri fiind, ce-a făcut? A mâncat fiecare din iepuraşul ăla, cât a prins acolo, o bucăţică. Şi nu s-a supărat, bă, niciunul.

V-aţi supărat voi, mă, boierii nu s-au supărat, v-aţi supărat voi, că voi sunteți mai sus decât boierii. Am vrut să vă ajut, să vă pun ceva în faţă, să nu staţi de Crăciun cu strachina goală pe masă, în faţa copiilor și la familie acolo. Asta am vrut să fac. Aţi sărit repede să daţi cu pietre. Că să-mi fie mie ruşine. De ce să-mi fie mie ruşine, mă?

Eu am? Ăla are? Tu ai? N-are, mă, nimeni, că aşa a fost şi n-avem! Şi-acum ce să fac? Nu mai e Crăciun că n-am eu porc? Uite, mă, că nu vreau! Vreau să fie Crăciun, mă, şi fără porc! Că pentru mine asta e important: să fie Crăciun.

Ce e, mă, Crăciunul pentru voi? O ceafă de porc? Decât asta a mai rămas?

Bă, Crăciunul e Crăciun, mă! De Crăciun stai la masă cu o lumânare aprinsă, acolo, cu ăi dragi pe lângă tine, cu copiii fericiţi că e Crăciunul, cu mă-ta, cu tac-tu, cu ăi bătrâni, cu toţii. Aia e, bă, Crăciunul, să te gândeşti că eşti sănătos şi că te-a ţinut Dumnezeu sănătos şi la anu’ să fii la fel de Crăciun, tot sănătos.

Aia e important, bă, să te gândeşti cu bine, despre bine, şi la unul şi la alălalt”.

Episodul special de Crăciun din Las Fierbinți poate fi urmărit INTEGRAL, gratuit, pe www.protvplus.ro. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Peste 8.000.000 de oameni au ascultat poezia
Peste 8.000.000 de oameni au ascultat poezia "Romanie, tara mea", scrisa de "Celentano". Reactia actorului Adrian Vancica
VIDEO PROTVPLUS.RO
r kelly
Sony a pus capăt colaborării cu R. Kelly, acuzat de mai multe femei de agresiune sexuală
Ducesa de Sussex, numită "doamnă grăsuță" în timpul unei vizite oficiale
Robert de Niro, în vizită la Machu Picchu: "Noi, americanii, trebuie să scăpăm de Trump”
Busu, despre filmulețul Jandarmeriei de ziua lui Eminescu: ”E viral pentru că e penibil”
Cardi B, mesaj exploziv pentru Donald Trump. Reacțiile senatorilor: ”Nu-mi vine să cred”
O tânără a rămas fără titlu de Miss, după 72 de ore. Ce a făcut într-un club
Nicole Kidman
Nicole Kidman și Sebastian Stan, împreună pe marile ecrane în filmul „Destroyer”
Filmările la Avatar 2 și 3 s-au încheiat. Când ajung în cinema filmele
Trupa Red Hot Chili Peppers susține un concert la piramidele Giza din Egipt
Adrian Berinde a murit la vârsta de 60 de ani, după o luptă de 2 ani cu cancerul
Netflix scumpeşte abonamentele. Cum vor fi afectaţi abonaţii din România
Cum arată vila lui Dan Bilzerian, pe care o închiriază cu 30.000 de lire sterline