Mihai Traistariu face o marturisire la care nimeni nu se astepta: "Am 49 de copii"

Ultima actualizare: 29-07-2013 06:56
Mihai Traistariu

Mihai Traistariu spune in finalul unui mesaj postat vineri pe Facebook ca are 49 de copii. De fapt, este vorba de animale abandonate - pisici si caini - pe care el le-a adoptat, le hraneste si le duce la veterinar daca este cazul.

Artistul este acum foarte suparat. In primul rand pe oamenii care isi abandoneaza animalele de companie, dar si pentru ca joi au murit doua dintre cele pe care el le-a luat in grija.

Iata mesajul integral postat pe Mihai Traistariu pe Facebook:

"Daca mai aruncati animale nevinovate la mine in fata blocului, va blestem! Ieri mi-a murit o catea batrana de 15 ani si un pui de pisica, bolnavior. In loc sa fie o bucurie, au ajuns o povara animalele pentru mine! Lumea, nesimtita, cand se procopseste cu pui (de obicei primavara ), arunca bietele vietati in strada. Si nu stiu cum mama ma-sii se nimeresc toate la mine la bloc!!!

Uite-asa am adunat eu 11 caini si 38 de pisici. Iar cand unul din animale imi moare, dupa eforturi disperate de a-l tine in viata, sunt terminat pentru cateva zile!

Mai am si de organizat festivaluri in perioada asta! Mi-e inima impietrita de durere si, totusi, tre' sa ma fac ca n-am nimic!

P.S. : Ati simtit vreodata ca animalutzul pe care-l cresteti de atata timp este ca si copilul vostru? Eu am 49 de copii!!!".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO