Mark Zuckerberg, seful Facebook, are FarmVille in realitate: mananca numai ce omoara cu mana lui


Ultimul update: Joi 14 Iunie 2012 02:49
Data publicarii: Vineri 27 Mai 2011 17:54
Categorie: Stiri Mondene
Mark Zuckerberg

Asa cum va imaginati probabil, sa fii cel mai tanar miliardar al lumii are anumite avantaje. Unul dintre ele ar fi faptul ca poti sa faci ce vrei, cand vrei. Poti sa-ti faci un FarmVille adevarat din care sa te infrupti la fiecare masa. Like?

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, si-a propus in fiecare an sa faca ceva nou si iesit din peisajul banalitatii. Asa a ajuns sa invete chineza sau sa se imbrace la costum si cravata zi de zi. Anul acesta telul sau este un pic mai greu de atins: planuieste sa manance doar mancare din animale pe care sa le omoare cu mana sa.

La cei 27 de ani ai sai, Mark nu pare un vanator feroce, ba chiar a spus clar ca nu setea de sange il face sa aiba astfel de ganduri, pur si simplu vrea sa se implice mai mult in obiceiurile sale ce tin de mancare, scrie CNNMoney.

Deja a avut cateva experiente de vanatoare - pentru inceput a prins si disecat un homar. Dupa care a trecut la prazi mai mari si a enumerat aici gaini, porci si capre. Probabil ca are un adevarat FarmVille la el acasa. Animalele au fost sacrificate si mancate. Evident ca pentru prepararea lor a apelat la ajutorul unui bucatar. 

Zuckerberg si prietana sa se infrupta din preparatele de productie proprie si au grija sa consume tot, ca sa nu iroseasca mancarea. Chiar si la munca isi pune senvisuri de acasa, iar daca uita cumva sa-si puna pachetel, atunci isi comanda un meniu vegetarian.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO