"Justice League" a avut premiera de gală la L.A. Ben Affleck a evitat presa

15-11-2017 08:45


O premieră plină de actori celebri pentru un film care adună o mulţime de super-eroi.

Ben Affleck, Henry Cavill şi Gal Gadot sunt doar câţiva dintre actorii care îşi reiau personajele cu puteri supraomeneşti în "Justice League", Liga dreptăţii. Pentru amatorii genului, filmul e ocazia perfectă să-i vadă interacţionând pe Batman, Superman, Wonder Woman şi alţii. Filmul a avut premiera de gală la Los Angeles şi va ajunge în cinematografele româneşti vineri.

Acţiunea din "Justice League" se petrece la câteva luni după evenimentele din Batman vs Superman: Dawn of Justice şi sacrificiul lui Superman pentru binele omenirii. Cinci super eroi formează o echipă care îşi propune să învingă o nouă ameninţare. Este vorba despre Batman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman şi Cyborg. Superman apare şi el în flashback-uri. Toate aceste personaje apar împreună pentru a treia oară, însă pentru prima oară pe marele ecran.

Gal Gadot şi Amber Heard au strălucit pe covorul roşu, una într-o rochie aurie, cealaltă într-una neagră. Dacă Affleck a fost sobru ca personajul lui şi a evitat presa, Ezra Miller, care îl joacă pe Flash, a făcut o mică demonstraţie de rapiditate.

"Justice League" a parcurs un drum lung şi anevoios până să ajungă pe marile ecrane. Ideea a apărut acum zece ani şi a durat mult până au apărut scenariul, fondurile şi distribuţia. Când filmul era în post-producţie, regizorul Zack Snyder a fost nevoit să se retragă, după moartea fiicei lui. Scenele lui Henry Cavill au trebuit filmate din nou, iar el îşi lăsase mustaţă pentru următorul film din seria "Misiune imposibilă". Până la urmă, mustaţa a fost îndepărtată digital, iar Diane Lane, care a jucat alături de el, a aflat de la jurnalişti.

Cu atâţia super eroi împărţind ecranul, studiourile Warner Bros mizează pe un mare succes, mai ales că "Wonder Woman" a avut încasări de peste 820 de milioane de dolari vara aceasta.

VIDEO PROTVPLUS.RO