Juniorul lui Prigoana, botezat la malul marii, vrea o decapotabila

Ultima actualizare: 28-10-2012 03:31

Doua evenimente au adus in acelasi timp dubla bucurie in familia Prigoana: mezinul Eduard Gabriel a fost botezat la Constanta, in ziua in care mama lui, Adriana Bahmuteanu, a implinit 37 de ani.

Micutul Gabriel Eduard Prigoana s-a pus pe plans imediat ce a fost adus in biserica, deranjat probabil de agitatia din jurul lui. In timp ce soborul de preoti, condusi de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului tinea slujba, Adriana Bahmuteanu a avut grija ca baietelul sa fie in permanenta aranjat.

Pe un tricou, Silviu Prigoana a inscriptionat dorinta pe care este sigur ca fiul sau o va rosti in cativa ani: vreau o decapotabila! Fericitului tatic i-au stat alaturi baietii mai mari Silvius si Honorius, fiecare cu iubita la brat.

Desi a stat mai retras, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost primul care i-a felicitat pe parinti si pe nas, deputatul Eduard Martin.

Dupa botez, sotii Prigoana au plecat cu masini diferite dar spre aceeasi destinatie: restaurantul unde urma sa aiba loc petrecerea. Peste 200 de invitati i-au felicitat sambata seara pe sotii Prigoana pentru botezul celui mai mic dintre fiii lor.

Cititi si:

Cele 22 cuvinte care l-au ucis pe Osama,dezvaluite de jurnalistul Watergate

FOTO. Indeletnicirile unui frate de printesa. Orgii cu James Middleton

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO