Jucarii noi! Monopoly electronic, combinatie yoyo-freesbe si roboti gigant!

04-02-2010 00:00

Cel mai mare targ de jucarii de lume s-a deschis miercuri, in Germania, la Nuremberg. Printre noutati se numara un Monopoly electronic, o combinatie de yoyo si freesbee sau un robot mai inalt decat un om.

 

Parintii mai conservatori pot cumpara trenulete, masinute si papusi. Nu orice fel de papusi insa, ci Barbie cu trasaturile a trei femei celebre: autoarea romanelor din seria Harry Potter, J.K. Rowling, tenismena Kim Clijsters si Printesa Victoria a Suediei.

Cele trei, considerate modele demne de urmat pentru fetitele din toata lumea, se alatura altor doua femei celebre care au avut onoarea de a deveni papusi Barbie: vedeta de televiziune Oprah Winfrey si cancelarul german Angela Merkel. Cele trei papusi sunt unicat si vor fi doar expuse, nu si vandute.

Vechiul Monopoly s-a adaptat vremurilor moderne: achizitiile nu se mai platesc cu bani de hartie, ci electronic, cu un card.

Iar Yo-Be este o combinatie de yoyo si freesbee: un disc de plastic legat cu elastic de incheietura mainii jucatorului.

Topio, in schimb, este robotul jucator de ping-pong, perfect pentru copiii singuri la parinti. Produs de o firma din Vietnam, robotul are o statura impunatoare: 1,88 metri inaltime si 120 de kilograme.

Organizatorii targului, care dureaza pana pe 6 februarie, se asteapta la 75.000 de vizitatori si la vanzari consistente.

Tags: jucarii, targuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO