Jennifer Lopez, show incendiar pentru Versace. A defilat în rochia care a inspirat Google Images

Ultima actualizare: 21-09-2019 21:11

Ca vinul vechi şi bun. Aşa pare să fie starul latino Jennifer Lopez care, la 50 de ani îşi păstrează formele spectaculoase.

Artista a purtat o versiune chiar mai îndrăzneaţă a rochiei verde cu palmieri în care a făcut senzaţie la gala Grammy din 2000.

Momentul s-a consumat la Milano, la prezentarea celei mai noi colecţii Donatella Versace.

La săptămână modei de la Milano, care promovează în aceste zile hainele pentru primăvara viitoare, Donatella Versace a propus o colecţie sub semnul palmierului. Copacul asociat vacanţei s-a regăsit în multe dintre piesele etalate pe podium.

Designerul italian a păstrat ce avea mai bun pentru sfârșit, când pe podium a păşit cu aplomb Jennifer Lopez.

Diva latino purta o versiune puţin modificată a legendarei rochii verzi cu palmieri, al cărei decolteu ameţitor a făcut valuri la decernarea trofeelor Grammy din 2000. Şi, pentru un plus de exactitate, versiunea de la 50 de ani a fost chiar mai îndrăzneață decât cea de acum aproape 20 de ani.

După ce a defilat, Jennifer a pozat alături de designerul Donatella Versace. Cele două au defilat pe melodia Iguana a Innei.

Rochia originală n-a intrat doar în istoria modei, ci şi în istoria Internetului. Potrivit casei Versace, milioane de oameni au dat căutare pe Google ca să vadă rochia despre care vuia tot mapamondul, inspirând gigantul tehnologic să creeze Google Images.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO