Trupa Iron Maiden a facut show in Piata Constitutiei. "Ne-au facut sa ne simtim ca vedetele pe scena"

Ultima actualizare: 03-08-2016 07:34

Mii de oameni au cantat si au dansat aseara alaturi de artistii de la Iron Maiden. Formatia britanica de heavy metal a insufletit Piata Constitutiei din Capitala, iar publicul s-a declarat multumit.

Melodiile trupei Iron Maiden au rasunat aseara pret de doua ore in Piata Constitutiei din Capitala, iar publicul a vibrat pe ritmuri de heavy metal. Fanii inflacarati au cantat pana la epuizare alaturi de artistii lor preferati. In urma cu doua seri, in cadrul aceluiasi eveniment - Rock the City - pe scena au urcat si membrii trupei Muse.

A fost un spectacol unic, dar nici spectatorii nu s-au lasat mai prejos. La finalul concertului, aplauzele nu au contenit. Multumirea se citea pe fetele tuturor, parca mai energici dupa o astfel de experienta.

"Am dansat si am cantat, a fost extraordinar. Si vin din Suceava si am asteptat toata ziua pentru seara asta", spune unul dintre participantii la concert. “Interactioneaza foarte mult cu publicul si ne-au facut sa ne simtim ca vedetele pe scena."

Au fost si straini care au venit in Romania special pentru concert. Iron Maiden a sustinut la Bucuresti unul dintre ultimele show-uri din turneul de promovare al albumului „The Book Of Souls".

Denise Sandulescu, Organizator: "I-am putut prezenta ca headlineri pe cei de la Muse, iar in ultima seara pe cei de la Iron Maiden. Mi-am indeplinit si dorinta de a ramane in Piata Constitutiei." Festivalul Rock the City a ajuns la a saptea editie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO