INTERVIU Stirile ProTV cu "Vocea Romaniei", Mihai Chitu. Ce va face cu premiul de 100.000 euro

×
Codul embed a fost copiat

Mihai Chitu, castigatorul editiei cu numarul III de la Vocea Romaniei, a vorbit pentru Stirile ProTV despre planurile sale cu premiul cel mare si ce a insemnat pentru el experienta celei mai importante competitii a vocilor din Romania.

CUM A AJUNS MIHAI CHITU SA CASTIGE VOCEA ROMANIEI DUPA DOUA PRESELECTII RATATE

Reporter Stirile ProTV: Ce ai simtit in momentul in care ai aflat ca esti Vocea Romaniei?

Mihai Chitu: In momentul in care mi-am auzit numele, a fost o senzatie... nu ma recunosteam, Mihai Chitu trebuie sa plece acasa? E o tensiune foarte mare si in momentul ala nu mi-a venit sa cred. Sunt cateva milisecunde in care nu realizezi si imi doream mult sa nu ma trezeasca cineva sa imi spuna "hai, trezeste-te sa mergi la Buftea la repetitii". A fost un sentiment foarte frumos.

Citește și
horia brenciu plans
VOCEA ROMANIEI, FINALA. Horia Brenciu a plans cand l-a auzit pe Mihai Chitu cantand
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali
mihai chitu interviu

Reporter Stirile ProTV: Te asteptai sa ajungi pana in finala, sa ii invingi pe ceilalti concurenti?

Mihai Chitu: Intotdeauna in viata mi-a lipsit, si am spus asta in fiecare interviu, increderea in mine, am fost deficitar la capitolul asta. Si la fiecare etapa prin care am trecut in concursul asta, cand vedeam cate o voce mai buna, cand o auzeam eu mai buna, ma lua frica. Imi spuneam, trebuie sa o inving, pana la urma de asta am venit si eu aici, o sa cant si eu, am si eu sansa mea. Fiecare etapa a fost cate un hop, am trecut-o, am fost preferatul publicului, m-am trezit in finala, nu mi-a venit sa cred ca sunt in finala si m-am propus sa ma bucur in finala. Asta a fost unicul meu premiu, sa ma bucur, indiferent care ar fi fost rezultatul. Deja ajunsesem in finala, telul meu era sa cant o data pe scena aia, faptul ca am ajuns in finala era foarte tare.

Reporter Stirile ProTV: Stim cu totii ca ai participat si la primele doua editii de la Vocea Romaniei, ce s-a intamplat atunci?

Mihai Chitu: De cand am vazut show-ul asta, mi-am propus sa ajung la el sa cant acolo. Probabil nu am fost destul de pregatit. Emotiile distrug o voce. Ai multe emotii si nu ti le poti controla. Chiar si la o auditie banala poti da gres si poate nu iti iese o melodie cum credeai tu acasa ca iti va iesi. Probabil ca nu am avut toate cele necesare la primele doua editii, dar am plecat de acasa si la a treia, m-am suit in masina, trebuie sa reusesc, odata si odata cineva imi va deschide si mie usa. Si mi-a deschis usa.

Reporter Stirile ProTV: Ce ai facut in toata aceasta perioada, dupa prima editie, dupa a doua editie Vocea Romaniei, ai mai exersat?

Mihai Chitu: Dupa fiecare esec, fie si la Vocea Romaniei, fie si muzical, intotdeauna am vrut sa-mi repar chestia aia. Am compensat neincrederea in mine cu munca. Am zis trebuie sa repar chestiile astea cumva. Poate asa voi ajunge sa cant si eu acolo. Tot parcursul asta am reparat niste chestii.

"HORIA BRENCIU M-A INVATAT SA RESPIR, SA FIU CU PICIOARELE PE PAMANT"

mihai chitu interviu

Reporter Stirile ProTV: Cum te-a schimbat pe tine Vocea Romaniei?

Mihai Chitu: Vreau sa cred ca pe plan muzical m-a schimbat foarte mult. Aici am fost un burete... eu, fiind nou in bransa asta... trbuie sa stai pe scena asa, trebuie sa urmaresti camerele, nu intoarce spatele, trebuie sa interpretezi, nu fii un cantaret de karaoke. Am venit fricos. Doamne, trebuie sa ma culeg, pentru ca altfel pierzi psihic. La un moment dat, vocile erau foarte bune, echilibrate. Psihic se face diferenta. Ii multumesc lui Dumnezeu ca am un psihic foarte tare, poate asa am parut uneori, un e chiar atat de tare.

Reporter Stirile ProTV: Despre antrenorul Horia Brenciu ce ne poti spune? Cat de mult te-a ajutat sa ajungi in finala si sa castigi aceasta competitie?

Mihai Chitu: Despre Horia Brenciu, cand am intrat la blind-uri, ochii mei, ochii fiecarui concurent sunt pe scaune, desi nu trebuie sa faci asta ca iti distrage atentia. In momentul ala nu era Horia, era omul Horia Brenciu, nu il cunosteam. Si a trait din prima clipa fiecare cuvant pe care il cantam eu acolo, fiecare consoana, vocala, acuta de-a mea. El a trait-o. S-a intors si Marius la sfarsit, tot pe niste acute, dar omul ala a trait cu mine piesa aia si am spus, bai, e pacat. Daca a simtit piesa asta cu mine e pacat sa nu-l aleg. Si mi-am dorit sa-l cunosc. M-a invatat de la a respira, a fi tu insuti si sa nu incerci sa spui niste prostii in care nu crezi, sa fii alt om, sa fii cu picioarele pe pamant. Am intarziat si m-a pus la colt vreo 15 minute. Cand am gresit mi-am luat-o, nu m-am suparat. Omul asta m-a invatat cat a putut in lunile astea ce inseamna industria asta. Incepi un ABC cu el, depinde de mine acum sa iau ce e mai bun de la el. M-a ajutat enorm sa castig Vocea Romaniei. M-a sprijinit in fiecare editie, a vorbit foarte frumos in fiecare editie de prestatia mea. Nu am decat sa-i multumesc. Fara el, categoric, nu ajungeam aici. Alegerile muzicale facute impreuna, toate astea au dus la castigarea trofeului.

PLANUL DE 100.000 EURO PENTRU NOUA "VOCE A ROMANIEI"

mihai chitu interviu

Reporter Stirile ProTV: Te-ai hotarat ce vei face cu suma de 100.000 euro?

Mihai Chitu: M-am hotarat ce voi face cu banii. Viitorul familiei mele, sotia si fetita mea si muzica. Trebuie sa faci o investitie... mie imi trebuie un band, sa canti live, lumea ma asteapta. Trebuie sa investesc in pasiunea mea. Voi investi in familie si in muzica.

Reporter Stirile ProTV: Ce ti-a spus fetita ta in momentul in care ai castigat Vocea Romaniei, cand ati ramas doar voi doi?

Mihai Chitu: Cand nu se anuntase castigatorul, eu o auzeam ca ii spunea sotiei sa luam trofeul. Isi dorea trofeul, ii placea mult. Din ce am observat are ureche muzicala, nu i-am auzit inca vocea, e micuta, dar ii place chitara.

Reporter Stirile ProTV: Care sunt planurile de viitor, vei renunta la vechea meserie si te vei concentra pe muzica?

Mihai Chitu: Mi-am dorit foarte mult si am pierdut foarte multi ani neparticipand la anumite etape in muzica. Am pierdut probabil in Conservator, o Scoala Populara de Arte, am fost delasator. Daca mi-a suras sansa asta, ar fi pacat sa nu continui. Simt ca pot sa fac si sa ofer mai mult. Daca lumea a avut atata incredere in mine, inseamna ca nu am facut un lucru degeaba. Vreau sa rasplatesc miile de mesaje primite.

Vedeti aici cele mai emotionante si spectaculoase momente din FINALA VOCEA ROMANIEI.

Citeste si:

La 81 de ani are mai multi bani decat propria tara. Miliardarul de care nu auzise nimeni pana azi

Aplicatia care ar putea inlocui popularul WhatsApp. Valoreaza 11 miliarde de dolari

Un loc din Romania, in topul celor mai surprinzatoare destinatii turistice din lume. GALERIE FOTO

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
VOCEA ROMANIEI, FINALA. Mihai Chitu: Nu-mi vine sa cred ca am castigat, multumesc tuturor
VOCEA ROMANIEI, FINALA. Mihai Chitu: Nu-mi vine sa cred ca am castigat, multumesc tuturor

 MIHAI CHITU este marele castigator de la Vocea Romaniei. Sanziana s-a clasat pe locul doi, la mai putin de un procent distanta de primul loc.

VOCEA ROMANIEI, FINALA. Horia Brenciu a plans cand l-a auzit pe Mihai Chitu cantand
VOCEA ROMANIEI, FINALA. Horia Brenciu a plans cand l-a auzit pe Mihai Chitu cantand

 Un moment emotionant. Mihai Chitu a cantat piesa Lara Fabian - Caruso. Horia Brenciu a inceput sa planga cand l-a auzit.

VOCEA ROMANIEI, FINALA: Mihai Chitu castiga concursul cu o diferenta mai mica de 1% fata de locul 2
VOCEA ROMANIEI, FINALA: Mihai Chitu castiga concursul cu o diferenta mai mica de 1% fata de locul 2

A doua zi de Craciun, de la 20:30, la Pro Tv, a avut loc marea finala de la Vocea Romaniei. Castigatorul a fost desemnat Mihai Chitu.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.