Interviu Stirile ProTV cu Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, in concert la Bucuresti pe 6 iunie: "Suntem entuziasmati"

Ultima actualizare: 10-05-2016 07:07

Fanii rockului numara zilele pana cand ii vor putea vedea pe aceeasi scena pe Alice Cooper, Johhny Depp si Joe Perry. Trupa lor, The Hollywood Vampires, concerteaza pe 6 iunie, la Romexpo. ProCinema este partener media al evenimentului.

Inaintea concertului, Joe Perry, chitaristul exploziv al celor de la Aerosmith, a vorbit in exclusivitate cu reporterii ProTV despre acest nou proiect, despre concert si relatia cu actorul Johnny Depp.

Joe Perry vorbeste cu multa pasiune despre trupa ce poarta numele unui grup de rockeri din anii '70, ori cum ii numeste Alice Cooper "prietenii mei betivi care nu mai sunt printre noi."

Joe Perry, chitarist: "Cand Johnny Depp si Alice Cooper au inceput sa scrie cantece impreuna, au decis sa isi numeasca albumul "The Hollywood Vampires". Apoi au hotarat sa ma cheme si pe mine. Toti trei ne gandeam cat de minunat ar fi daca am putea sa cantam impreuna. Pentru noi era un fel de vis."

Formatia va canta la Bucuresti piese de pe primul lor album, in special coveruri din repertoriul The Who, The Doors sau Pink Floyd.

Joe Perry, chitarist: "Avem in sfarsit ocazia sa le aducem un omagiu celor care au disparut. Dar, stiti ceva, muzica lor continua sa traiasca."

Perry le promite romanilor un concert incendiar.

Joe Perry, chitarist: "Veti vedea si improvizatii. Pana la urma, asta este partea amuzanta. Nu suntem obligati sa facem nimic. Vom fi doar noi, facand ce ne place."

Joe Perry, muzician veteran si un adevarat vulcan pe scena, are numai cuvinte de lauda pentru Depp in rol de chitarist si coleg de scena.

Joe Perry, chitarist: "Johnny a fost dintotdeauan un muzician. Iti va spune ca actoria este slujba lui de zi cu zi. Muzica a fost si este baza prieteniei noastre. Vorbim despre asta. Facem schimb de chitare. Poate sa interpreteze multe genuri muzicale. Este foarte bun. Oamenii vor fi surprinsi cand il vor vedea pe scena."

Dupa albumul lansat la finalul anului trecut, un noroc urias a facut ca, vara aceasta, toti trei, Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry, sa aiba programul liber. Iar tara noastra a fost inclusa in sectiunea europeana a turneului lor, ce incepe pe 24 mai, in Statele Unite.

Joe Perry, chitarist: "Am fost norocosi sa gasim o data libera. S-a stabilit ca vom concerta in partea accea de lume si suntem foarte entuziasmati. Oriunde sunt fani ai rock-ului, acolo vrem sa ajungem si noi."

Organizatorii asteapta 20.000 de oameni la concertul de la Romexpo. Biletele costa intre 149 de lei si 439 de lei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 13.00 – 22 Octombrie 2021

44:07
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Trending Review cu Daragiu
De ce și-a schimbat Kanye numele?

19:46
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!