Interviu "La Maruta" cu Mihai Bendeac. "Sunt despresiv, am vrut sa ma sinucid de trei ori"


Ultimul update: Luni 17 Februarie 2014 06:56
Data publicarii: Vineri 14 Februarie 2014 18:26
Categorie: Stiri Mondene

Mihai Bendeac a vorbit cu sinceritate cu Catalin Maruta si a povestit deschis despre viata lui, iubire si cariera.

"Mie mi se pare ca Florin Salam este unul din cei mai mari artisti pe care i-a dat Romania", a spus Mihai Bendeac chiar la inceputul interviului.

Catalin Maruta: Iti pare rau ca ai fost dur cu Alexandru Arsinel dupa ce a facut interventia?

Mihai Bendeac: Il respect din punct de vedere profesional, ii respect cariera, dar nu sunt de acord cu ce s-a intamplat la Teatrul de Revista "Constantin Tanase"... Cred ca tonul pe care l-am folosit dupa operatie, vorbind despre el, nu era unul potrivit, totusi...

Catalin Maruta: Ai fost amenintat de oamenii pe care i-ai parodiat?

Mihai Bendeac: Stefan Banica jr. s-a suparat foarte tare pe mine. Nu a mai vorbit deloc cu mine si nu inteleg de ce. Florin Piersic mi-a spus ca vrea sa-l parodiez si dupa ce moare. Pe Mircea Solcanu l-am parodiat dupa ce l-am vazut la tv doua secunde si l-am prins. Am avut succes cu acest persoanj. A fost primul gay parodiat.

Catalin Maruta: Si despre tine s-a spus ca esti gay...

Mihai Bendeac: Intre persoane pe care le cunoscuc sunt si gay. Cum era sa apar sa spun ca nu sunt gay?... Spun acum, in premiera. Deci, nu sunt gay, dar as fi vrut. Barbatii se inteleg altfel intre ei.

Catalin Maruta: Ce spui despre Sore?

Mihai Bendeac: Am agatat-o pe Sore pe Facebook si ne-am dat intalnire intr-o parcare. Era noaptea si pentru ca erau paparazzi, m-a dus acasa la ea si am stat la masa cu parintii ei. Am avut o relatie de 3-4 luni cu ea.

Catalin Maruta: Ai o relatie cu Roxana Vancea?

Mihai Bendeac: Nu. Eu sunt burlac si ea intelege asta.

Catalin Maruta: Celia?

Mihai Bendeac: Este o persoana minunata. Dar este dependenta de nefericirea ei sentimentala. Am avut o relatie de 8-9 luni cu ea.

Catalin Maruta: Te vezi casatorit?

Mihai Bendeac: Nu ma vad casatorit sau cu copii. Nu mi-as neglija niciodata cariera. Poate as fi tentat sa intru in politica, dar apoi ma gandesc ca e ciudat sa fiu presedinte si sa lucrez la Teatrul de Comedie. Nu ma intereseaza sa fiu primar. Ori presedinte, ori nimic.

Mihai Bendeac: Sunt foarte multe momente in care intru intr-o pasa neagra. Am vrut sa ma sinucid de 3 ori. In facultate eram depresiv, ma trezeam noaptea si ma ardeam cu tigara. M-am trezit odata ca eram pe jumatate pe fereastra. Nu stiu cum s-a intamplat. Am vrut sa ma sinucid din motive profesionale. Ultima data am vrut acum vreo doi ani si ceva. M-am temut sa nu am esec in plan profesional. Erau momente in care cedam. Pentru mine este foarte important ceea ce fac.

Catalin Maruta: Esti credincios?

Mihai Bendeac: Sunt credincios, dar antireligios. Nu ma inchin. Am repulsie fata de biserica, dar, in acelasi timp, sunt extrem de religios

Catalin Maruta: Pe cine respecti din vechea garda de artisti?

Mihai Bendeac: Minculescu, Bittman, Loredana.

Catalin Maruta: Ce crezi despre persoanele din lumea mondena?

Mihai Bendeac: Oameni foarte inteligenti. Sa castigi atat de multi bani fara sa faci nimic...

Catalin Maruta: Ce crezi despre Oprescu?

Mihai Bendeac: Carisma.

Catalin Maruta: Basescu?

Mihai Bendeac: Carisma la puterea a 10-a si un animal politic. Ponta imi aminteste de un personaj feminin.

Catalin Maruta: Elena Udrea?

Mihai Bendeac: Udrea? Oricand, oriunde...

Ce a spus Bianca despre Victor cand nu stia ca este filmata. VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO