Internetul nu se poate decide asupra unei fotografii din 2012. Cine este in poza: Bill Murray sau Tom Hanks?

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04
Bill Murray

O poza facut in 2013 a impartit internautii in doua tabere la ora actuala. In timp ce unii sustin ca in poza s-ar afla Bill Murry, altii sustin ca ar fi Tom Hanks.

O fotografie a generat o dezbatere pe internet pentru ca in timp ce imita un copil care plangea, avand o grimasa, Bill Murray se asemana foarte mult cu Tom Hanks, conform The Gurardian

Imaginea a fost postat pe un grup de Facebook in 2013, de catre Laura DiMichele Ross, desi a fost facuta in octombrie 2012, in Scotia, de catre sotul ei, Adam Ross.

In poza apar Laura si copilul ei, Alexander, care plangea, avand doar 9 luni la vremea aceea, iar Murray incerca sa-i imite expresia fetei.

Potrivit celor doi, fotografia produce tevatura pe Facebook la cateva luni, fiind distribuita masiv in mediul online, pe Facebook sau pe Reddit ajungand viral.

Laura a declarat: “Ni se pare foarte amuzant. Personal nu vad nicio asemanare cu Tom Hanks, dar am observat ca oamenii il mentioneaza de cativa ani.”

Ea a mai adaugat ca Bill a fost sociabil si a vorbit cu toata lumea. “Suntem fani ai filmului Ghostbusters si am crescut cu filmele lui Bill Murray. Totusi, il apreciem si pe Tom Hanks.”

Doi ani mai tarziu, cuplul l-a intalnit pe Murray din nou si i-au cerut un autograf pe poza. Alexander inca nu este indeajuns de mare ca sa-si dea seama cine e in poza, conform mamei sale.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO