Heidi Klum si-a dat lenjeria intima jos in fata camerelor de filmat. VIDEO

Ultima actualizare: 18-07-2012 11:34
Heidi Klum

UPDATE: O mostra de umor si imprevizil, in direct la televizor. Fotomodelul german Heidi Klum si-a lasat interlocutorul fara replica, atunci cand si-a scos lenjeria in fata camerei si a donat-o pentru o cauza nobila.

Topmodelul si-a dat lenjeria intima jos chiar in fata camerelor de filmat si a facut-o cadou prezentatorului TV Jay Leno.

Totul a pornit de la faptul ca Leno a timis un reporter de la emisiunea pe care o prezinta, “The Tonight Show”, pentru a filma vedetele sosite la petrecerea anuala organizata de Elton John pentru strangerea de fonduri impotriva SIDA.

Reporterul Ross Matthews, in varsta de 31 de ani, a reusit sa patrunda si in culisele petrecerii si le-a rugat pe staruri sa-i trimita lui Leno cate un obiect pe care il aveau asupra lor drept cadou.

Daca Jamie Foxx a renuntat la o pereche de ochelari de soare extrem de scumpi, Heidi Klum i-a facut cadou ceva mai intim.

Cand Matthews a rugat-o sa-i faca un cadou lui Leno, Heidi a spus ca nu are mare lucru in poseta, dar ii poate oferi lenjeria intima. Zis si facut.

Topmodelul si-a dat bikinii jos chiar in fata camerei de filmat si i-a pus in punga in care reporterul a strans cadourile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO