Gerard Butler a vorbit in emisiunea lui Jay Leno despre relatia cu Madalina Ghenea. Ce a marturisit

04-12-2012 18:25


Desi au fost fotografiati impreuna abia de curand, Gerard Butler si Madalina Ghenea sunt impreuna de 7 luni. Actorul insusi a marturisit acest lucru luni seara, in emisiunea lui Jay Leno.

Mai in gluma, mai in serios, Butler a recunoscut ca romanca inseamna pentru el mai mult decat au insemnat alte femei. In ceea ce o priveste pe Madalina, ea a pastrat mereu discretia in legatura cu aceasta relatie.

Dupa doar cateva minute de la inceputul emisiunii, Gerard Butler a si adus-o in discutie pe Madalina.

Gerard Butler, actor: "Am sunat-o pe iubita mea la Milano, pentru ca acum am si eu o iubita. Si i-am propus sa ne intalnim in Scotia".

Jay Leno n-a ratat ocazia sa-l descoase putin.

Jay Leno, gazda emisiunii: "Ai pomenit-o pe aceasta iubita de doua ori, nu te-am mai auzit facand asta. Ai fost de multe ori la emisiunea asta, dar e prima oara cand folosesti cuvantul 'iubita' de doua ori. Spune-mi ceva despre ea. De cat timp sunteti impreuna?".

Gerard Butler, actor: "Sunt sapte luni".

Jay Leno, gazda emisiunii: "E un record, nu-i asa? Imi amintesc ca ultimul record era de doua nopti".

Gerard Butler, actor: "Asta e standardul meu".

Insa cand Leno a incercat sa afle mai multe, actorul de 42 de ani s-a eschivat, razand putin jenat. La fel de stanjenita, si Madalina a vorbit despre vizita in Scotia intr-un interviu acordat recent pentru Stirile ProTV.

In rest, insa, frumoasa romanca prefera sa nu spuna prea multe despre viata ei personala.

Madalina Ghenea: "Intr-o relatie trebuie sa fii doar tu si persoana respectiva, nu tu si cateva milioane de oameni".

Totusi, in octombrie, Butler marturisise lumii intregi, in "Men's Journal" ca s-a indragostit de Madalina de cum a vazut-o prima data, intr-o reclama pe care au filmat-o impreuna in primavara.

Citeste si:

Cel mai ieftin smartphone cu Windows Phone 8. Pret si caracteristici: Nokia Lumia 620

VIDEO PROTVPLUS.RO