George Clooney si logodnica lui se pregatesc de nunta. Cum arata castelul de 39.000 dolari pe noapte, in care se vor casatori

27-05-2014 18:48


George Clooney si logodnica sa, Amal Alamuddin, se pregatesc de o nunta ca-n filme si la propriu, si la figurat. Au ales pentru ceremonie castelul Highclere, unde a fost turnat serialul de epoca "Downton Abbey".

La recomandarea unuia dintre actori, bun prieten de-ai lui George Clooney, cei doi logodnici au vizitat domeniul din Surrey saptamana trecuta si au decis ca este perfect pentru casatoria lor.

Sejurul la castel a fost o surpriza pe care actorul i-a pregatit-o logodnicei sale, care a ramas impresionata constructie, dar si de decorul romantic.

Mirele este bun prieten cu Hugh Bonneville, cel care il interpreteaza pe lordul Robert Crawley in serial si care a jucat si in "Oamenii monumentelor", un film regizat de Clooney.

Casatoria ar putea avea loc pe 12 septembrie, adica exact la un an de cand cei doi s-au cunoscut. Castelul este inca din secolul al XVII-lea resedinta familiei Carnarvon, care inchiriaza o parte a domeniului pentru diverse evenimente si, evident, pentru filmarile serialului TV. Tariful incepe la 39.000 de dolari pe noapte, mai mult decat convenabil pentru actorul care castiga cam 75.000 de dolari pe zi.

George si Amal s-au vazut prima oara la petrecere si se pare ca avocata de origine libaneza l-a cucerit facand pe inabordabila. Socotit pana acum burlacul convins, actorul de 53 de ani a capitulat dupa numai 7 luni si i-a oferit un inel de logodna cu diamant, in valoare de 700.000 de dolari.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO