George Burcea, cu gândul la Andreea Bălan? A început să poarte iar verigheta

Ultima actualizare: 11-09-2020 13:40
George Burcea și Andreea Bălan
Instagram

La sfârșitul lunii februarie, întreaga presă din România anunța că Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu, însă la acea vreme cei doi parteneri nu au vrut să ofere niciun detaliu.

După aproximativ două săptămâni după ce fel și fel de informații au apărut pe internet, cele două vedete au recunoscut oficial că s-au despărțit și că urmează să semneze actele de divorț, documente care nu ar fi fost finalizate nici până acum, după cum anunță presa mondenă din țara noastră.

Chiar dacă au trecut aproximativ cinci luni de când s-au despărțit în mod oficial, George Burcea a luat o decizie cel puțin ciudată: a început să poarte din nou verigheta la care renunțase încă din luna februarie!

Gestul lui George Burcea vine la câteva săptămâni după ce Andreea Bălan s-a afișat alături de un alt bărbat, Tiberiu Argint, care i-ar fi partener în prezent și alături de care artista ar fi plecat de mai multe ori la mare.

În ciuda acestei decizii, de a purta din nou verigheta, atât George Burcea, cât și Andreea Bălan au afirmat în nenumărate rânduri că între ei nu mai este nicio șansă de împăcare, chiar dacă artista inițial s-a gândit să refacă lanțul de iubire.

Vezi și: Facem Level – episodul 12: zaSami a spart toate recordurile! În Apex, dar mai ales în Facem Level Challenge

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO