Excentrica Kelly Osbourne a iesit iar in evidenta. Fiica lui Ozzy Osbourne si-a facut un tatuaj pe cap

Ultima actualizare: 03-07-2014 07:13
Kelly Osbourne

Vedeta TV Kelly Osbourne, in varsta de 29 de ani, si-a facut un tatuaj pe partea stanga a capului, pe care este scris, cu cerneala mov, cuvantul "Stories" (povesti), urmat de trei puncte de suspensie.

Sambata noapte, Kelly Osbourne a publicat o fotografie pe platforma online Instagram in care le prezinta admiratorilor sai noul ei tatuaj, realizat la Shamrock Social Club din Hollywood, Los Angeles, potrivit Mediafax.

Inainte de a publica fotografia, vedeta TV a scris mai multe mesaje in care anunta ca are de gand sa-si faca un tatuaj. De asemenea, Kelly Osbourne a publicat un mesaj adresat parintilor, pe platforma de microblogging Twitter.

"Imi pare rau, mama si tata, dar il iubesc (tatuajul, n.r.)!", a scris vedeta TV. Aceasta nu este prima data cand Kelly Osbourne isi face un tatuaj, vedeta a mai avut desenata pe mana o claviatura, pe care a sters-o in noiembrie 2013.

"Eram nefericita si m-am dus si mi-am facut toate aceste tatuaje si nu stiu de ce. Unul dintre tatuaje este o claviatura, iar eu nici macar nu stiu sa cant la pian", declara vedeta in 2009.

Kelly Osbourne, fiica rockerului Ozzy Osbourne, este designer de moda, cantareata si vedeta de televiziune. Aceasta a devenit cunoscuta dupa aparitia in reality show-ul "The Osbournes".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO