Emma Stone susţine că rochiile de epocă purtate în "The Favourite" i-au afectat organele interne


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 28 Octombrie 2018 15:14
Categorie: Stiri Mondene
emma stone

Actriţa Emma Stone s-a plâns că rochiile de epocă, cu corset, pe care a trebuit să le poarte pentru rolul din filmul "The Favourite" i-au "deplasat" organele interne, conform unui material publicat de Press Association, preluat de Agerpres.

Celebra actriţă joacă în drama de epocă "The Favourite" alături de Olivia Colman şi de Rachel Weisz. Ea a vorbit la Graham Norton Show despre problemele pe care i le-au ridicat rochiile în timpul filmărilor.

"Femeile au trăit aşa o perioadă atât de lungă, încât nu poţi să nu te gândeşti la cât au suferit (...) În prima lună (de filmări n.r.) nu puteam să respir şi inhalam mentol care mă făcea să mă simt ca şi când aş fi fost într-un spaţiu deschis, în care puteam să respir (...) După o lună toate organele mele interne s-au deplasat - a fost oribil şi dacă nu trebuie neapărat să faci asta, atunci nici nu încerca", s-a plâns actriţa.

Acţiunea dramei "The Favourite" se petrece în Anglia secolului XVIII, în timpul războiului cu Franţa, pe când tronul britanic era ocupat de regina Anne, interpretată de Olivia Colman.

Rachel Weisz interpretează rolul prietenei şi confidentei reginei, Lady Sarah, iar Emma Stone joacă rolul lui Abigail, verişoara lui Sarah, care ajunge la Curte şi ameninţă să se impună ca noua favorită în cercurile intime ale reginei.

Sursa: Agerpres

Actrițele cu cele mai mari încasări în ultimul an. Emma Stone conduce clasamentul
VIDEO PROTVPLUS.RO