Momentul în care Elon Musk s-a făcut de râs la lansarea noului camion electric Tesla


Ultimul update: Marti 26 Noiembrie 2019 21:05
Data publicarii: Vineri 22 Noiembrie 2019 20:43
Categorie: Stiri Auto

"Mai e loc de îmbunătățiri", a recunoscut, stânjenit, Elon Musk, la ceremonia de lansare a camionetei electrice de la Tesla, „Cybertruck".

Constructorul susține că geamurile noului vehicul sunt indestructibile. Numai că ... s-au spart, când au fost lovite cu o bilă metalică într-o demonstrație care ar fi trebuit să arate cât sunt de rezistente. Totul, în fața șefului de la Tesla, Elon Musk.

Geamurile camionetei sunt indestructibile - susține constructorul auto. Așa că șeful cel mare Elon Musk i-a cerut directorului de la proiectare, Franz von Holzhausen, să repete demonstraţia.

Înainte să pice testul la rezistenţă geamurilor, Musk a lăudat caroseria noului vehicul, făcută dintr-un oţel special, subţire şi foarte rezistent, care - sugerează constructorul - ar putea opri chiar şi un glonţ de calibru 9 milimetri! Din fericire, aici demonstraţia nu a presupus tiruri cu arme de foc ci... lovituri de baros.

Cybertruck, camioneta electrică prezentată de Tesla la Salonul auto de la Los Angeles, arată ca un vehicul blindat cu un design futurist. Are o autonomie de 800 de kilometri iat preţul porneşte de la 39.000 de dolari. Primi clienţi ar urma să-şi primească maşinile în 2021, însă Tesla deja are o ... "tradiţie" în nerespectarea termenelor.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Când va fi gata primul drum expres din România. Costă aproape un miliard de euro
A jefuit o sală de păcănele, apoi a încercat să fugă din ţară. Cât de mare era prada
FULLSCREEN
Momentul în care Elon Musk s-a făcut de râs la lansarea noului camion electric Tesla
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO