Eddie Murphy revine pe marile ecrane cu o continuare a comediei „Un prinț în America”

Dată publicare: 03-03-2021 07:54
Dată actualizare: 03-03-2021 09:53


Pandemia a însemnat o lovitură serioasă pentru industria cinematografiei. Chiar și așa, cei care-și folosesc imaginația reușesc să pună în scenă filme noi și interesante.

Eddie Murphy revine pe marile ecrane cu o continuare a comediei "Un prinț în America". Pelicula a făcut furori în 1988, când a fost lansată, iar actorul spune că oamenii au nevoie de râsete acum mai mult ca oricând.

La 32 de ani de la filmul "Un prinţ în America", Eddie Murphy şi Arsenio Hall revin cu o continuare a peliculei, intitulată de aceast dată "Un rege în America". Personajul interpretat de Murphy, Akeem, află că are un fiu în Statele Unite şi se întoarce aici împreună cu ajutorul său, Semmi, pentru a-i oferi tânărului titlul de prinţ moştenitor al regatului Zamunda.

Eddie Murphy: „Am vrut ca acest film să surprindă spiritul primului şi să fie foarte, foarte amuzant.”

Arsenio Hall: „Nu am ştiut la ce să mă aştept când Eddie m-a sunat şi mi-a spus "Hei, cred că (scenariul) e gata ca să-l citeşti. Trebuie să vii încoace şi să-ţi arunci un ochi pe el". A fost ceva incredibil, ca un cadou minunat de Crăciun.”

Aproape toți actorii din filmul original s-au reîntâlnit pentru continuare, alături de câteva figuri noi. Printre ei, actorii Wesley Snipes şi Tracy Morgan.

Tracy Morgan, actriță: „Oamenii vor râde, vor plânge şi se vor gândi. Atunci când reuşeşti să le face pe toate trei, înseamnă că ai trăit o zi plină.”

Eddie Murphy spune că nu avea de gând să lanseze filmul în timpul pandemiei, dar e mulţumit de cum s-au aranjat lucrurile.

Eddie Murphy: „Acum... oamenii chiar au nevoie de nişte hohote de râs, de comedie.”

Şi, ca să obţină asta, Eddie Murphy şi Arsenio Hall au intrat, la fel ca acum 30 de ani, în pielea mai multor personaje.

Filmul va fi lansat pe 5 martie pe o platformă internaţională de streaming video.