Drama ascunsă din viața lui Meghan Markle: “Mi-ai zdrobit inima în milioane de bucăți”


Ultimul update: Marti 12 Februarie 2019 12:04
Data publicarii: Duminica 10 Februarie 2019 13:32
Categorie: Stiri Mondene
meghan markle wiiliam

“Mi-ai zdrobit inima în milioane de bucăți”, sunt cuvintele emoționante scrise de Meghan Markle tatălui ei, Thomas, cu care nu a mai vorbit de la nunta ei cu prințul Harry.

Ducesa de Sussex i-a scris tatălui ei o scrisoare de cinci pagini, la scurt timp după nunta din 2018, în care descrie drama pe care o trăiește din cauza divergențelor cu membrii familiei, cerând-i să pună capăt minciunilor și dezinformărilor.

Scrisoarea a fost făcută publică duminică chiar de Thomas Markle, după ce câțiva prieteni ai fostei actrițe au dat interviuri pe această temă în presa americană.

În scrisoarea publicată de Daily Mail, Meghan își acuza tatăl că lansează minciuni despre ea și soțul ei, prințul Harry, și îi cerea să-i lase în pace.

“Cu inima întristată îți scriu aceste rânduri pentru că nu înțeleg de ce ai ales acest drum și nu-ți dai seama câtă durere provoci. Acțiunile tale mi-au zdrobit inima în milioane de bucăți – nu numai pentru că ai provocat o durere care nu era necesară, ci pentru că ai ales să nu spui adevărul și te-ai lăsat manipulat, lucru pe care nu-l pot înțelege”, sunt cuvintele cu care Meghan începe scrisoarea.

 

 

Ducesa, care acum este însărcinată cu primul ei copil, își acuză tatăl că a informat greșit presa că fiica lui ar fi fost cea care s-a îndepărtat, în condițiile în care lucrurile nu au stat așa. În plus, îl critică pentru faptul că a refuzat ajutorul oferit de ea și viitorul ei soț, înainte de nuntă, când a suferit două atacuri de cord.

“Ai spus că nu te-am ajutat niciodată financiar și că nu mi-ai cerut niciodată ajutorul, ceea ce nu este adevărat. Mi-ai trimis un mail în care mi-ai scris: 'Dacă am ajuns să depind prea mult de tine financiar, îmi cer scuze, dar, te rog, dacă poți, ajută-mă în continuare, dar nu ca pe o plată pentru loialitatea mea'. Dacă mă iubești, așa cum spui în presă, te rog să te oprești. Lasă-ne să ne trăim viața în liniște. Te rog să nu mai minți, să nu mai provoci atât de multă durere, să nu mai încerci să exploatezi relația cu soțul meu", sunt cuvintele emoționante scrise de Meghan tatălui ei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO