Donald Trump a numit-o pe Stormy Daniels „față de cal”. Reacția actriței de filme pentru adulți

16-10-2018 21:27


Președintele american Donald Trump a criticat-o, marți, pe actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels, pe care a numit-o „față de cal”.

 Un tribunal federal din Los Angeles a respins luni plângerea pe care actrița a depus-o împotriva lui Donald Trump. Exprimându-şi satisfacţia pentru această decizie, preşedintele american care obişnuieşte să pună porecle adversarilor săi şi să scoată în evidenţă trăsăturile femeilor, a atacat-o şi pe Stormy Daniels, al cărei nume reral este Stephanie Clifford, informează Agerpres.

„Acum pot să o atac pe „Horseface” (n.r - față de cal) şi pe avocatul ei de joasă speţă din statul Texas. Acum va confirma scrisoarea pe care a semnat-o! Nu ştie nimic despre mine, o escroacă adevărată!", a scris pe contul său de Twitter preşedintele american.

Stormy Daniels i-a dat imediat replica pe Twitter. „Doamnelor şi domnilor, vi-l prezint pe preşedintele vostru", a scris ea, denunţându-l pe bărbatul care şi-a arătat „încă o dată incompetenţa, ura faţă de femei şi lipsa totală de sânge rece".

Mai mult, ea a sugerat că Trump ar avea „tendințe spre zoofilie.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO