Dezvaluiri despre viata intima a cuplului Jolie-Pitt. Ce faceau cei doi soti noaptea, la ora de culcare

Ultima actualizare: 03-10-2016 07:02
Brad Pitt si Angelina Jolie

Angelina Jolie avea la dispozitie o aripa intreaga in resedinta lor din California, in timp ce Brad Pitt avea propriul dormitor separat, relateaza US Weekly.

Decizia Angelinei Jolie de a divorta de Brad Pitt nu a fost rezultatul unei discutii infierbantate. Potrivit revistei US Weekly, care a primit informatia de la o sursa apropiata cuplului, pana acum unul dintre cele mai solide de la Hollywood, cei doi actori dormeau in camere separate din cauza asa numitelor "diferente ireconciliabile", invocate de actrita in fata tribunalului.

"Angelina avea la dispozitie o aripa intreaga, doar pentru ea, in timp ce Brad avea alta pentru uzul sau exclusiv. Traia deja fiecare pe cont propriu, dar fara sa paraseasca resedinta familiala. Ceea ce nu a evitat ca discutiile dintre ei sa devina mai intense si mai frecvente", a declarat sursa.

Se pare ca Brad ar fi profitat in ultimele luni ale relatiei sale turbulente cu Angelina pentru a se destainui prietenilor si colegilor de lucru despre dificultatile pe care le intampina pentru a evita destramarea casniciei lor.

"Brad ne-a spus ca in 12 ani de viata in comun, au fost nevoiti sa treaca peste numeroase momente, dar nimic atat de grav precum ceea ce se intampla in prezent", a asigurat sursa revistei US Weekly, la care au recurs si apropiati ai Angelinei pentru a dezvalui aspecte ale vietii sale conjugale.

"Pe Angelina o irita profund ca oamenii sa vorbeasca despre treburile ei si sa o judece pentru viata ei privata. Nu poate suporta acest lucru", a explicat revistei americane un membru al anturajului actritei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO