De 1 decembrie, ProTV va ureaza La Multi Ani. Afla povestile romanilor care spun "EU FAC ROMANIA"

Ultima actualizare: 03-12-2013 06:56

 La 18 ani, de existenta, Pro TV spune "Eu fac Romania!"

La varsta majoratului, de ziua nationala a romanilor, v-am pregatit programe alese: Trei editii speciale "La Maruta", reuniunea celei mai nastrusnice echipe din serialul romanesc "La Bloc" si vedete care vor fi puse in ipostaze noi, intr-o super productie aniversara prezentata de Smiley si Pavel Bartos.

Tot duminica, la Stirile Pro TV, ii descoperim pe cei din generatia foarte tanara care schimba ideea "Nu se poate" cu credinta "Eu fac Romania".

De 1 Decembrie, la aniversarea majoratului, Pro TV  ii provoaca pe toti romanii sa spuna "Eu fac Romania!"

Dimineata va incepe cu Stirile ProTV si,  timp de 3 ore, veti descoperi povestile unor tineri care isi traiesc visurile, dar poate si mai important sunt modelele unei generatii. Au indraznit sa iasa din rand si acum fac Romania mai buna, mai frumoasa.

Stafeta e preluata de Catalin Maruta, de la ora 10 care ii invita pe telespectatori sa petreaca alaturi de el in 3 editii speciale "La Maruta".

De la ora 11:00 va invitam la o noua editie speciala a Stirilor, in care vedete sunt Armata Romana si reprezentanti ai armatelor partenere din NATO. Corespondentii nostri vor transmite in direct de la Arcul de Triumf, din elicopter si din blindate, cea mai spectaculoasa parada militara a ultimilor ani, in direct si pe PROTV NEWS.

Dupa amiaza, distractia este garantata: de la ora 14:00, Catalin Maruta face un show cu totul special, iar echipa de "La Bloc" se reuneste, din nou, la mai bine de 10 ani de zile de la primul episod.

Tot duminica, Smiley si Pavel Bartos va fac cinste cu o super productie aniversara "ProTV e al tau". Vedetele PRO TV vor deveni concurenti, iar prestatia lor va fi atent comentata si analizata de un juriu special, format exclusiv din tineri de 18 ani, exact varsta pe care ProTV o aniverseaza in aceasta zi.

De la 19:00, Andreea Esca le spune traditionalul "La multi ani!" tuturor romanilor, in direct de la pupitrul Stirilor ProTv, cel mai urmarit program de stiri. Prin intermediul corespondentilor nostri va facem cunostinta cu romani de succes: Simona Halep, Smiley, Vlad Chiriches sau copiii lui Gica Hagi.

Dupa stirile PROTV, " Vocea Romaniei" aduce magia primului show live in casele romanilor , cu o multime de surprize, invitati speciali si glasuri exceptionale.

De 1 decembrie fanii Vocea Romaniei, primesc un cadou special, o aplicatie pentru dispozitivele mobile. Astfel pot interactiona live cu show-ul. Pentru a descarca aplicatia Vocea Romaniei pot scana QR code-ul de pe ecran.

Iar ziua majoratului se incheie cu "Artistul',' un film premiat de 5 ori la Oscar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO