"Dansez pentru tine": Pavel Stratan va fi inlocuit chiar de Marian Dragulescu

Ultima actualizare: 07-11-2012 04:58

Marian Dragulescu continua competitia visurilor, in ciuda faptului ca echipa formata din el si Adriana Lupu a fost prima din acest sezon care a parasit emisiunea “Dansez pentru tine”, in urma voturilor telespectatorilor.

Deoarece medicul i-a interzis cu desavarsire lui Pavel Stratan sa mai danseze pana nu se va reface complet, Marian Dragulescu este cel care va dansa vineri, 9 noiembrie, alaturi de Andreea Preda.

Doctorul mi-a interzis categoric sa mai particip”, a declarat Pavel Stratan, induiosat ca durerile chinuitoare nu-i mai permit sa lupte prin dans pentru Andreea. “In ajutor imi sare chiar Marian Dragulescu. Am vorbit cu el si raspunsul lui e unul pozitiv”, a mai dezvaluit interpretul.

Dans in timpul sarcinii? Uite ce miscari poti face daca esti gravida in noua luni

Marian are o misiune foarte dificila. Nu doar ca nu este obisnuit cu noua lui partenera, dar echipa Andreei este din nou condamnata la duel, ceea ce inseamna ca saptamana care se arata in fata lor este una in care vor fi nevoiti sa petreaca impreuna cat mai mult timp cu putinta.

Daca vor trece cu bine de duel, iar Pavel se va recupera in totalitate, Andreea isi va continua evolutia in ringul visurilor alaturi de partenerul ei initial.

Cu toate ca pana acum au facut parte din echipe diferite, care, culmea, au si ajuns la duel, Marian o asigura pe Andreea ca va fi “trup si suflet alaturi de ea”. “Noi, echipele de la “Dansez pentru tine” ne-am imprietenit. Ma simt foarte onorat ca Pavel m-a ales pe mine, ii doresc insanatosire grabnica si vreau sa stiti ca voi trata aceasta misiune cu seriozitate maxima, asa cum am facut si in cazul Adrianei”, a declarat Marian Dragulescu.

Citeste si:

Locul in care masinile sunt interzise. Chinezii construiesc orasul viitorului

Cea mai controversata tara din lume inaugureaza "Hotelul Condamnatilor". FOTO
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO