Condamanti la duel, Marian Dragulescu si Pavel Stratan vor sa ramana in ring. Cum ii poti vota

Ultima actualizare: 02-11-2012 06:43
Condamanti la duel, Marian Dragulescu si Adriana v...
Pavel Stratan si Andreea vor sa castige primul due...

Condamnati la duel chiar de la prima editie a emisiunii "Dansez pentru tine", Marian Dragulescu si Pavel Stratan, impreuna cu partenerele lor, nu se lasa descurajati.

Hotarati sa mearga mai departe, Marian Dragulescu si partenera lui, Adriana, repeta cat e ziua de lunga. Sunt dezamagiti ca au intrat la duel de la prima editie, mai ales ca, spun ei, dansurile le-au iesit bine si se asteptau sa ia note mari.

Chiar daca nu au reusit sa convinga juriul, coregrafa lor, Doina Botis, a fost multumita de prestatia lor.

"Nu ma asteptam sa fie atat de eleganti la vals. E foarte greu sa ai tinuta respectiva si sa o pastrezi pe tot parcursul dansului. Cat sunt ei de pitici, au acoperit tot ringul de dans. E posibil sa nu fi transmis prea mult din cauza concentrarii la pasi", a spus coregrafa.

Sau poate ca a fost doar ghinion, spun cei trei. Oricum ar fi, Adriana si Marian nu vor sa predea armele. Au uitat de dureri si se antreneaza pentru ca vineri sa se prezinte cu cele mai spectaculoase coregrafii.

Cei doi lupta pentru ca familia Adrianei sa aiba un trai mai bun.

Telespectatorii care-si doresc ca Marian si partenera lui sa ramana in competitia visurilor ii pot vota la 0900.760.406 sau printr-un SMS trimis la 1322, cu textul "Marian".

Nu iau in seama durerile pe care le simt dupa atatea repetitii, pentru ca visul lor trebuie sa mearga mai departe. Vestea ca au intrat la duel inca de la prima editie a cazut greu pentru Pavel Stratan si Andreea

Amandoi au muncit mult pentru ca dansurile sa le iasa bine, dar in ring parca n-a mai fost la fel ca la repetitii.

Vineri seara, Pavel promite sa-si stapaneasca emotiile si sa fie cel mai bun, astfel incat sa obtina note mari de la juriu.

De cand au picat la duel, aproape ca n-au mai iesit din sala de antrenament. Repeta de zor coregrafiile, iar Andreea face eforturi uriase, pentru ca s-a accidentat grav la picior in timpul unei prize pentru rock'n'roll. Pavel are insa, mare grija de ea.

Telespectatorii care-si vor ca Pavel si partenera lui sa ramana in competitia visurilor ii pot vota la 0900.760.405 sau printr-un SMS trimis la 1322, cu textul "Pavel".
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO