Concurentii de la Ferma Vedetelor simt deja cat de grea este viata la tara. In ograda a aparut si un nou personaj: o capra

Ultima actualizare: 14-03-2015 07:05

Concurentii de la Ferma Vedetelor incep deja sa simta cat de grea este viata la tara - fara curent electric, gaz si apa calda.

Dar, pentru ca vor sa castige titlul de Marele Fermier si premiul de 50.000 de euro, incearca sa depaseasca orice obstacol cu zambetul pe buze.

In ograda a aparut si un nou... personaj: o capra, care a fost primita cu bratele deschise de toata lumea. Iar marti seara au fost desemnati si cei doi servitori ai saptamanii - Tudorel Filimon si Oana Radu.

Cei 12 concurenti care au acceptat provocarea de a participa la reality show-ul Ferma vedetelor au fost coplesiti de frumusetile naturii, dar si de frig - dupa prima noapte petrecuta in noua casa. Ca sa se mai incalzeasca, au facut inviorarea, apoi au mancat si s-au apucat de treaba, in gospodarie. Inevitabil, au aparut si primele conflicte... Au uitat insa de suparari cand nea Rata a venit in vizita...insotit. Dar, nu a fost singura surpriza.

Iulia Vantur: "Daca indepliniti sarcina saptamanii...de a construi un grajd, primiti si doua vaci."

Mioara Velicu ar fi trebuit sa doarma in camera celui ales fermierul saptamanii, regula pe care nu a respectat-o, si a fost la un pas de eliminare. Dar a fost salvata, pentru ca a ales sa ramana cu ceilalti colegi, din cauza frigului. A primit totusi o pedeapsa. Tot ea, gratie... "functiei" primite, a fost nevoita sa-i aleaga pe cei doi servitori ai saptamanii, care vor face curatenie si vor pregati mancarea.

Miercuri vom afla care dintre cei doi va ajunge la duel. Aventura de la "Ferma vedetelor" continua miercuri seara, de la 20.30, la PRO TV.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO