Ups! E pe jos! Cazatura de colectie pe podium, la Paris!

Ultima actualizare: 28-10-2012 01:48

O colectie perfecta pentru un bal de neuitat! Cu aceasta impresie au plecat criticii de la prezentarea lui Elie Saab, care a mizat pe doua nuante: rosu si auriu. Insa prezentarea nu a fost fara incidente: un manechin s-a impiedicat de rochie si a cazut.

Manechinele au plutit in rochii de voal, drapate sau cu trena, perfecte pentru o defilare pe covorul rosu, iar multe dintre creatii au fost impodobite cu paiete, cristale sau pene de strut.

Colectia imaginata de Karl Lagerfeld pentru Chanel a stat sub semnul leului. Manechinele au aparut rand pe rand din spatele unei perle supradimensionate, pe care un leu gigant o tinea sub una dintre labe.

Tinutele au fost din ce in ce mai sofisticate si mai stralucitoare, mereu pana la genunchi si chiar mai lungi.

N-a facut exceptie nici mireasa, care a aparut la bratul unui domn in redingota, purtand o masca ca un cap de leu.

Leul impozant de pe scena de la Grand Palais este reproducerea unei statuete care i-a apartinut lui "Coco" Chanel, legendara fondatoare a casei de moda - a explicat Lagerfeld, asaltat de celebritati care nu mai conteneau sa-l felicite, sa-l imbratiseze, sa se fotografieze cu el.

Dintre vedete au atras privirile Jessica Alba, Leighton Meester, vedeta din serialul Gossip Girl -Intrigi la New York, dar si modelul Milla Jovovich.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO