Vivienne Westwood a lansat un apel privind pandemia, într-o ținută îndrăzneață, din ușa casei

Ultima actualizare: 15-05-2020 16:39
Dame Vivienne Westwood
Instagram

Creatoarea de modă și femeie de afaceri britanică Dame Vivienne Westwood a postat un mesaj video pe social media îmbrăcată într-o pereche de colanți transparenți.

Creatoarea de modă, în vârstă de 79 de ani, a îmbrăcat o pereche de colanți îndrăzneți în culoarea pielii, cu o frunză de smochin care îi acoperea zona intimă, în timp ce ținea un discurs de la ușa din spate a casei sale din Clapham, sud-vestul Londrei, scrie DailyMail.

În discursul filmat de soțul ei, director de creație Andreas Kronthaler, în vârstă de 54 de ani, Dame Vivienne i-a îndemnat pe oameni să se gândească de două ori înainte să se intoarcă la muncă săptămâna aceasta, pe fondul reducerii restricțiilor din Marea Britanie.

Ea a avertizat că lucrătorii neesențiali vor „invada spațiul public” al lucrătorilor care trebuie să muncească ”.

„Lumea s-a schimbat, unii dintre noi i-am pierdut pe cei dragi din cauza coronavirusului. Dacă mergeți la muncă, voi, care aveți de ales, veți invada spațiul celor care au cu adevărat nevoie să lucreze. Trebuie să luați cea mai bună decizie”, a spus designerul.

Dame Vivienne, o pasionată activistă de mediu, a atras atenția asupra distrugerii mediului inconjurător. De asemenea, a solicitat adepților să nu aibă încredere în „guvern sau presă”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO