Ce s-a intamplat la preselectiile MasterChef de la Timisoara. "Mergi pe strada, esti recunoscut, oamenii te felicita"

Ultima actualizare: 23-06-2015 07:02

Pasionatii de gatit din vestul tarii au prins gustul celei mai tari competitii culinare din tara. Emotii multe, talent in bucatarie si o doza de curaj - au fost ingredientele preselectiilor MasterChef de la Timisoara.

Inca de dimineata o multime de concurenti au venit sa-si arate maiestria in bucatarie. Convinsi ca mancarea lor este unica si, desigur, gustoasa si-au pregatit farfuriile cum au stiut ei mai bine.

Cele mai intense emotii au fost la jurizare, cand fiecare concurent si-a prezentat preparatul. Toti care vor trece mai departe trebuie sa le arate celor trei jurati - Chef Foa, Chef Patrizia si Chef Adrian Hadean, ca sunt inventivi, rapizi si, mai presus de toate, talentati.

Un fost concurent Master Chef, Tavi Ghindea, a venit sa ii sustina pe candidati. „Pentru mine Master Chef, la inceput a picat ca o provocare, dupa aceea s-a transformat in visul vietii pe care am reusit sa-l realizez. Mergi pe strada, esti recunoscut, oamenii te felicita, te intreaba ce sa faca ca si ei vor sa participa, sa participe sa nu... Evident, sfatul pe care l-am dat oricui e sa nu ezite"

Iar daca sambata a fost randul celor pasionati de arta culinara sa vina sa-si demonstreze abilitatile, duminica doar vocea conteaza. Asta pentru ca de la ora 10:00, la Hotel Continental din Timisoara, vor avea loc preselectiile pentru Vocea Romaniei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO