Beyonce şi Jay-Z locuiesc in hoteluri separate in timpul turneului lor comun

Beyonce si Jay Z

Cantareata Beyonce si sotul ei, rapperul Jay-Z, locuiesc in hoteluri separate in timpul turneului lor mondial comun, intitulat "On The Run", care, potrivit presei americane, ar putea fi anulat in curand.

Zvonurile despre destramarea casniciei celor doi artisti in timpul turneului lor comun "On The Run" au inceput sa apara tot mai des in presa internationala.

In plus, The New York a anuntat recent ca Beyonce, in varsta de 32 de ani, si Jay-Z, in varsta de 44 de ani, locuiesc in hoteluri diferite si ajung separat la fiecare concert din turneu.

Se pare ca problemele conjugale ale cuplului ar putea duce la incheierea prematura a acestui turneu mondial, considerat "o extravaganta", care a costat 100 milioane de dolari, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.

Beyonce si Jay-Z, care au cantat impreuna sambata si duminica la Los Angeles, au programate doua concerte la San Francisco, pe 5 si 6 august. Turneul mondial "On The Run" se va incheia cu doua reprezentatii la Paris, pe 12 si 13 septembrie.

Citește și
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

Potrivit unor surse citate de New York Post, este foarte posibil ca Beyonce si sotul ei sa nu mai sustina ultimele show-uri programate in acest turneu mondial. "Ar putea sa nu mai ajunga impreuna la San Francisco. si in mod sigur nu cred ca vor ajunge la Paris", a spus o sursa.

Aceeasi sursa afirma ca manageri de la Live Nation si de la HBO, alaturi de cel putin patru avocati, au organizat o reuniune de urgenta cu cele doua vedete, joi, pentru a incerca sa salveze casnicia acestora. Se crede ca managerii voiau sa dea publicitatii o declaratie de presa, insa Beyonce si Jay-Z s-au opus, intrucat nu au reusit sa se puna de acord in legatura cu frazele care ar fi trebuit sa fie incluse in acea declaratie comuna.

"Exista avocati care s-au alaturat turneului, dar ei nu au venit aici doar pentru a-i vedea cum canta. Ei sunt aici pentru a sta de vorba si a-i ajuta sa ajunga la o intelegere", a spus aceeasi sursa.

Michael Rapido, CEO-ul companiei organizatoare de concerte Live Nation, si Richard Plepler, CEO-ul grupului HBO, au solicitat acea intalnire, inainte "ca acest scandal sa devina un PR de cosmar".

"Rapino este suparat pentru ca tot scandalul este facut in public, iar lucrurile sunt foarte tensionate intre ei", a adaugat sursa, care spune ca una dintre problemele din casnicia celor doi artisti este cauzata de personalitatea lui Jay-Z, care doreste sa aiba totul sub control.

"Au discutat despre interviurile inevitabile de dupa despartirea lor, iar Jay-Z nu doreste ca Beyonce sa stea de vorba cu Barbara Walters sau cu Oprah Winfrey si sa pretinda ca a fost o victima", a spus sursa.

Jay-Z are o avere estimata la peste 550 milioane de dolari, iar Beyonce are o avere de circa 300 milioane de dolari. Potrivit aceleiasi surse, cei doi cantareti nu au incheiat un acord prenuptial.

Totodata, alte surse au declarat pentru MailOnline ca rapperul american vrea cu disperare sa isi salveze casnicia si intentioneaza sa plece cu sotia lui intr-o vacanta de cinci saptamani, inainte de ultimele doua concerte programate in turneul mondial "On The Run".

Beyonce Knowles a devenit celebra la sfarsitul anilor 1990 in calitate de membra a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membra a grupului Destiny's Child si alte 14 in calitate de artista solo. Beyonce a jucat si in filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) si "Cadillac Records" (2008).

Jay-Z, pe numele adevarat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanti producatori in industria muzicii hip-hop.

Din 2008 este casatorit cu Beyonce, iar impreuna au o fiica pe nume Blue Ivy. Impreuna formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata la peste 750 de milioane de dolari.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
A murit Cleo Sylvestre. Actrița a fost prima femeie de culoare care a jucat un rol principal la Teatrul Național din Londra
A murit Cleo Sylvestre. Actrița a fost prima femeie de culoare care a jucat un rol principal la Teatrul Național din Londra

Actrița Cleo Sylvestre, care a devenit cunoscută după ce a jucat în serialul "Grange Hill", a murit, vineri, la vârsta de 79 de ani.

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit. Primele imagini cu cei doi de la starea civilă
Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit. Primele imagini cu cei doi de la starea civilă

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil joi, 19 septembrie, după 9 ani de relație. Cântăreața nu a îmbrăcat o rochie albă, de mireasă, ci una roz pal.

Sophia Loren împlinește 90 de ani. Povestea de viață a actriței bate orice film. „Sărbătoresc la Roma, unde a început totul
Sophia Loren împlinește 90 de ani. Povestea de viață a actriței bate orice film. „Sărbătoresc la Roma, unde a început totul"

Sophia Loren împlinește vineri vârsta de 90 de ani. "Sărbătoresc la Roma, unde a început totul", a declarat actriţa despre modul în care îşi va petrece aniversarea.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.