Beyonce, criticata de reprezentantii NASA. Ce a folosit artista in ultima ei melodie

Ultima actualizare: 04-01-2014 06:54

Beyonce a inceput anul cu un scandal. Cantareata a fost criticata de reprezentantii NASA, pentru ca a folosit in noua ei piesa un fragment audio din timpul catastrofei navetei Challenger.

Artista se apara spunand ca intentia a fost sa le aduca un tribut celor 7 astronauti care si-au pierdut viata in 1986.

"Controlorii de zbor analizeaza foarte atent situatia.. Evident, este o defectiune majora" - astfel incepe XO, una dintre cele mai noi melodii ale lui Beyonce. La cateva zeci de secunde dupa acest comentariu al unui specialist de la NASA, naveta Challenger a explodat, omorandu-i pe toti cei 7 astronauti aflati la bord. Tragedia s-a petrecut in 28 ianuarie 1986.

Au aparut imediat, reactii indignate ale celor care o acuza pe Beyonce ca este "insensibila".

Vaduva comandantului misiunii, Dick Scobee, s-a declarat la fel de socata. "Clipul inclus in melodie este unul extrem de dificil din punct de vedere emotional pentru familiile, colegii si prietenii echipajului Challenger". Iar un comunicat de la NASA o admonesteaza pe cantareata, spunand ca "tragedia nu ar trebui vreodata trivializata".

"Intentia a fost sa ajut la vindecarea celor care i-au pierdut pe cei dragi" a reactionat Beyonce, care a adaugat ca "partea audio a fost inclusa ca un tribut pentru activitatea echipei Challenger''. In pofida acestui gest, noul album al artistei are succes. Discul Beyonce s-a vandut in 990.000 de copii in primele 10 zile de la lansare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO