La 72 de ani, Arnold Schwarzenegger rămâne acelaşi star al filmelor de acţiune şi vine să ne demonstreze că vârsta nu l-a afectat deloc în cel mai nou film din seria Terminator - Soartă întunecată.

Aflat la Seul într-un turneu de promovare a peliculei, actorul a dezvăluit curioşilor secretul condiţiei sale fizice de invidiat.
Nu, nu este vorba despre o dietă minune, nici despre pastile care fac minuni ci pur şi simplu despre multe exerciţii, în fiecare zi.

La vârsta la care alţii preferă să stea cu nepoţii sau să se bucure de linişte, Arnold Schwarzenegger s-a întors pe marile ecrane în rolul lui T-800. Noua peliculă Terminator - Soarta Întunecată va fi lansată peste câteva zile, iar actorul, la cei 72 de ani ai săi, şi-a făcut singur mai toate cascadoriile.

Secretul pentru forma sa fizică? Antrenamentele zilnice, spune actorul.

Arnold Schwarzenegger, actor: "Când vine vorba de vârsta mea, chiar nu o simt. Cred că e din cauză că mă antrenez tot timpul. Mă antrenez în fiecare zi, aşa că sunt oarecum pregătit pentru un film ca acesta. Am început să mă pregătesc cu câteva luni mai devreme. Şi lucrez cu cascadorii şi repet fiecare cascadorie în parte pentru că în asta cred, în repetiţii, repetiţii, repetiţii."

Alături de Schwarzenegger, pe scena din Seul a urcat şi Linda Hamilton, partenera lui din primele două filme ale seriei apocaliptice.

Linda Hamilton, actriţă: "Revederea cu Arnold a fost ceva fantastic. Nu am mai vorbit de prea mulţi ani, ne-am împrietenit pe vremuri, când eu eram Sarah şi el era T-800, am pierdut legătura când a devenit guvernator. Era foarte ocupat."

Noua peliculă spune povestea unui Terminator retras din activitate, care a îmbătrânit printre oameni, şi care trebuie să ducă la bun sfârşit o ultimă misiune: să o protejeze pe Sarah Connor şi pe apropiaţii ei. Regizorul Tim Miller spune că filmul continuă în mod natural întâmplările din Terminator 2, lansat în 1991.

Tim Miller, regizor: "Era normal că finalul filmului "Terminator 2" să schimbe viitorul şi ea trebuie să se descurce cu acest nou viitor, ceea ce înseamnă că apar noi personaje care nu existau mai demult. Nu am planificat asta, aşa a evoluat povestea începută atunci."

Alături de veteranii Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, în Terminator - Soartă Întunecată mai joacă şi Mackenzie Davis şi Natalia Reyes. Filmul va fi lansat în România pe 1 noiembrie.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!