Surprize pentru fanii Terminator. Ce actor a acceptat să-și reia rolul în "Dark Fate"

21-07-2019 08:26

La 71 de ani, Arnold Schwarzenegger nu se sfieşte să intre din nou în pielea Terminatorului.

Alături de el, Linda Hamilton revine după aproape trei decenii într-un nou film din cunoscuta serie.

După aproape 30 de ani, Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton fac din nou echipă pe marile ecrane într-un nou film din seria Terminator - al şaselea. Hamilton, care o interpretează pe Sarah Connor, spune că trecerea timpului i-a îngreunat misiunea.

Linda Hamilton, actriţă: "Au trecut 27 de ani, aşa că personajul meu are multe lacune care trebuie umplute. Lucruri pe care nu le ştiam când am început. Cine e ea astăzi? Ştim ce circumstanţe s-au schimbat, dar care este răspunsul lui Sarah la toate acestea?"

De această dată trebuie să apere două tinere - una dintre ele un hibrid jumătate om, jumătate robot - de un terminator ucigaş venit din viitor. Ca să aibă şanse de supravieţuire, îi cere ajutorul terminatorului interpretat de Arnold Schwarzenegger.

Mackenzie Davis, actriţă: "Ea e originalul, ea este emblema. Pe de altă parte, asta a fost întreaga ei viaţă, până în acest moment. Vreau să spun, a jucat în primul film când avea 26 de ani şi acum are 62. E o mare parte din viaţă pe care şi-a dedicat-o unui singur personaj."

Peste 8000 de fani au participat la prezentarea filmului, organizată la Comic Con San Diego. Printre actorii şi cineaştii care au urcat pe scenă a fost şi regizorul Tim Miller.

Tim Miller, regizor: "Nu am iluzia că oamenii vin să mă vadă pe mine. Au venit să-l vadă pe Arnold și pe Linda și pe ceilalți actori. Dar este destul de uimitor să simți toată energia care vine de la acești oameni, atât de entuziasmați că sunt aici."

Pentru fanii seriei, surprizele nu se opresc aici. Edward Furlong, cel care l-a interpretat pe John Connor în "Ziua Judecăţii", îşi va relua rolul. Noua pelicula va fi lansată în România în luna noiembrie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO