Armin van Buuren, mesaj emoţionant despre România. "Un pământ binecuvântat"


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 22 Septembrie 2018 08:41
Categorie: Stiri Mondene

La o lună şi jumătate de la UNTOLD, cel mai iubit DJ al festivalului, Armân Van Buuren, a ţinut să le reamintească fanilor cât de bine s-a simţit la noi, printr-un clip postat pe pagina personală de Facebook.


Sute de mii de oameni din întreaga lume au vizualizat până acum clipul. "Vara lui 2018 a fost cea mai tare vară pe care am avut-o până acum. Bineînţeles, datorită vouă, fanilor mei! Acesta este un pământ binecuvântat, România!", spune van Buuren

La începutul lunii august, cel mai iubit DJ din România, Armin van Buuren, a făcut un show de excepţie la festivalul UNTOLD din Cluj-Napoca. Înainte de a urca pe scenă însă artistul a dorit să înveţe câteva cuvinte în limba romană.

Apoi s-a adresat celor peste 90 de mii de fani care au vibrat alături de el pe cele mai cunoscute piese.

Acum Armin van Buuren a adunat într-un clip momentele preferate din vara lui 2018 în care se regăsesc festivalurile UNTOLD şi NEVERSEA. Filmuleţul a strâns deja sute de mii de vizualizări.

Artistul a fost şi anul acesta unul dintre cei mai aşteptaţi de la Untold, unde a mixat nu mai puţin de şapte ore, în faţa a zeci de mii de oameni. Clipe memorabile de care Dj-ul aminteşte în clipul sau, iar reacţiile fanilor nu au întârziat să apară.

Artistul se afla în topul preferinţelor fanilor UNTOLD şi este aşteptat să revină în România anul viitor la ediţia aniversară de 5 ani a festivalului.

VIDEO PROTVPLUS.RO