Andreea Esca, despre Untold: ”Clujul a lăsat în urma Capitala din multe puncte de vedere”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 04 August 2018 12:52
Categorie: Concerte
andreea esca, untold,

Andreea Esca, prezentă la festivalul Untold, a lăudat Clujul pe Facebook, spunând că a lăsat Capitala în urmă din multe puncte de vedere.

”...Vreau să vă spun asta: orice ar fi, trebuie să trăiţi o dată, pe viu, experienţa festivalului UNTOLD de la Cluj! Nu contează dacă vă place sau nu “bubuiala” asta de muzică (deşi există scene unde aţi putea să vă regăsiţi gusturile) sau dacă vi se pare că nu mai aveţi vârsta pentru aşa ceva. Sunt aici de la începutul săptămânii şi am văzut cum în Parcul Central s-a construit un “oraş” în două zile şi jumătate.
Pentru mine e o demonstraţie că orice se poate dacă există întreprinzători (particulari sau nu) cu idei şi voinţa şi autorităţi locale deschise la minte şi care îşi doresc de-adevăratelea binele oraşului lor.

În Parc, toată lumea e prietenă cu toată lumea, oamenii sunt veseli şi relaxaţi, haioşi şi creativi, veniţi cu copii şi cu amici ca să stea în aer liber, să mănânce, să bea, să asculte muzică, să danseze, să-şi facă părul, să-şi pună tatuaje provizorii, să se pozeze şi să se împrietenească cu alţi oameni. În afară Parcului, tot oraşul este plin! Cu toate că există locuitori care, pe bună dreptate, sunt sufocaţi de avalanşa de turişti trebuie să nu uităm totuşi, ca în câteva zile, Clujul are de câştigat datorită acestui Festival zeci de milioane de Euro.

Restaurantele, hotelurile, pensiunile, casele oamenilor, magazinele de tot felul, taxiurile, Uber, şi câte altele încasează fără oprire, ceea ce în final se reflecta în avântul general pe care l-a luat Clujul, lăsând în urma Capitală, din multe puncte de vedere. Aşa că poate merită un disconfort de o săptămână pe an.... dar eu nu sunt clujean, deci doar zic:) nu aruncaţi cu pietre:) Felicitări băieţilor care au pus pe picioare Untold şi autorităţilor locale şi oamenilor minunaţi din acest oraş!” este mesajul publicat pe Facebook de Andreea Esca.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Facebook

VIDEO PROTVPLUS.RO