Ana Maria Mărgean a câștigat „Românii au Talent”, sezonul 11. GIM a ocupat locul 2

×
Codul embed a fost copiat

Vineri seară a avut loc Marea Finală de la Românii au Talent, iar telespectatorii au stat cu sufletul la gură pentru a vedea deznodământul.

Dintre cei 11 concurenți care au participat la finală, Ana Maria Mărgean este marea câștigătoare a trofeului de 120.000 de euro.

Locul 2 a fost ocupat de GIM, cu un premiu în valoare de 20.000 de euro.

Iar cei de la Art of Robots au câștigat premiul de originalitate.

Vezi aici toate momentele din finala Românii au talent

 

Ana-Maria Mărgean este fetița-minune de doar 11 ani, care a uimit o țară întreagă chiar de la prima ei prestație de la Românii au talent. Andra nu a rămas indiferentă, așa că a apăsat butonul Golden buzz care a trimis-o direct în semifinală, iar mai apoi a făcut-o câștigătoarea sezonului 11, printr-un moment de ventrilocie, combinat cu muzică.

Maria Mărgean: „În primul rând vreau să îi mulţumesc Andrei, că a apăsat Golden buzz-ul şi m-a trimis în semifinala şi telespectatorilor.....Să le mulţumesc profesorilor de canto, de ventrilocie, de actorie, prietenilor şi familiei. Vă mulţumesc.”

Cine este Ana-Maria Mărgean

 

Talentul Anei pentru muzică a fost descoperit de părinții ei, iar de la 5 ani a început lecțiile de canto. De 2 ani, a descoperit pe YouTube, arta ventrilociei, iar prima ei păpușă a fost o marionetă pe care o avea de la unul dintre frații ei.

Lizzie a fost un cadou primit anul trecut și imediat au devenit cele mai bune prietene, cele două petrecând foarte mult timp împreună.

Aceasta a fost prima lor apariție... și s-a dovedit a fi începutul unei frumoase cariere!

”Faptul că am ajuns în finală este cea mai mare realizare a mea. Practic ventrilocia de un an. Păpușile sunt cele mai bune prietene ale mele”, a declarat Ana-Maria înainte de a urca pe scena Românii au talent.

Ana-Maria a venit nu cu una, ci cu două păpuși în finală. ”Este mai greu, pentru că am de manevrat două păpuși, cu personalități diferite”.

Concurenții care au completat podiumul

 

GIM este concurentul care s-a situat pe locul al doilea.

Locul 3 a fost ocupat de cei de la Art of Robots, care au plecat acasă cu un premiu în valoare de 10.000 de euro, dar şi cu premiul de originalitate.

Pe lângă câștigătorii noul sezon, și ceilalți concurenți au emoționat publicul prin momentele lor artistice.

Filip Cioc, băiatul nevăzător, care a luat golden buzz-ul de la Florin Călinescu, a interpretat în marea finală piesa ,,I Look To You” de la legendara Whitney Houston.

Şi alte momente din timpul show-ului au fost urmărite cu sufletul la gură. Dean Bowman, originar din New York, care de patru ani locuieşte în România, a avut un moment muzical de la Michael Jackson.

Sezonul cu numărul 11 s-a încheiat, dar staţi cu ochii pe Pro Tv, pentru că se anunţă înscrierea în noul sezon.

Citește și...
Anastasia Ursu, în vârstă de 4 ani, a topit inimile juraților de la „Românii au talent”. VIDEO cu momentul ei
Anastasia Ursu, în vârstă de 4 ani, a topit inimile juraților de la „Românii au talent”. VIDEO cu momentul ei

Anastasia (4 ani) zis pentru prima dată "mama" la 3 luni. Tot de la 3 luni, mama a început sa îi citească povești foarte lungi, iar ea asculta. De la 10 luni a început să vorbească și să zică: mami-apa.

Recomandări
Sindicaliştii din educaţie resping oferta Guvernului. Greva continuă
Sindicaliştii din educaţie resping oferta Guvernului. Greva continuă

Sindicaliştii din Educaţie, care au avut o nouă rundă de negocieri la Palatul Victoria, au transmis că angajaţii din teritoriu resping oferta Executivului, iar greva va continua. 

Moldova, mai aproape de UE. Maia Sandu: „Summitul european găzduit de Chişinău semnalează unitatea în faţa războiului Rusiei”
Moldova, mai aproape de UE. Maia Sandu: „Summitul european găzduit de Chişinău semnalează unitatea în faţa războiului Rusiei”

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat, miercuri, că summitul Comunităţii Politice Europene, găzduit joi de ţara sa, va transmite un mesaj ferm de pace şi de condamnare a invaziei Rusiei în Ucraina vecină.

Forţele Aeriene Române au interceptat o aeronavă militară rusă în apropierea spațiului aerian al Țărilor Baltice
Forţele Aeriene Române au interceptat o aeronavă militară rusă în apropierea spațiului aerian al Țărilor Baltice

O aeronavă militară de transport rusă a fost interceptată, marţi, de către Forţele Aeriene Române, care se aflau în misiune de poliţie aeriană în regiunea Ţărilor Baltice.