Alina Plugaru a parasit reality-show-ul "Sunt celebru! Scoate-ma de aici!". Urmatoarea provocare se numeste "Ingropat de viu"

Ultima actualizare: 07-03-2015 06:54

Dupa ce s-a luptat cu Andreea ca sa ramana in concurs, Alina Plugaru a parasit marti seara reality-show-ul "Sunt celebru! Scoate-ma de aici!".

Viata din jungla nu a fost usoara, chiar daca, in mod exceptional, nu s-au mai dus concurentii la cufar, ci a venit cufarul la ei! S-au descurcat bine si au reusit sa puna mana pe majoritatea obiectelor din el. Pe langa proba "comoara din cufar", celebritatile din jungla au avut si prilejul sa testeze... viata in doi.

Seara a inceput cu o noua provocare: celebritatile ramase in jungla au fost impartite in echipe de cate doua persoane, care au primit diferite misiuni. Castigul : fiecare primea o mica recompensa.

Intre timp, Dorian a avut o misiune secreta. Si-a pacalit colegii ca Gabi Jugaru a fost muscat de un sarpe in drum spre casa. Cum a jucat bine, a venit imediat si premiul. Dupa una din cele mai bune cine de pana acum, a venit si vremea somnului, concurentii fiind tot legati. Si nu au fost singurii cu probleme.

Andreea si Alina - care au fost cele mai slab votate de telespecatori - s-au infruntat apoi in provocarea junglei. Andreea a ramas in concurs, dar a reusit sa faca rost doar de doua portii de mancare pentru colegii din tabara. De data aceasta, cufarul misterios a venit in tabara. Concurentii trebuiau sa mute o biluta rosie printr-un labirint, cu ajutorul unor bete, pentru diferite bunuri. Exact cand nu se mai asteptau, a venit rasplata pentru ca au stat legati doi cate doi o noapte intreaga. Pana la urma, toata lumea a fost fericita.

In fiecare zi, cei de acasa isi voteaza favoritii prin SMS ori apel la 1264. Provocarea junglei de miercuri se numeste "Ingropat de viu".

Cine va ramane si cine va pleca acasa - vedem miercuri seara de la 20:30, la PRO TV! Emisiunea poate fi urmarita live si pe www.voyo.ro.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO