2021 a fost anul revenirilor în forță în show-business: Adele, ABBA și James Bond

Ultima actualizare: 27-12-2021 20:09

2021 a fost anul revenirilor în forță. Au fost fericiți fanii filmelor „Bond” și ai serialului „Friends”. „Abba” a lansat un nou album după 40 de ani, iar Adele s-a întors în studio după câțiva ani de pauză.

 

La rândul ei, Jennifer Lopez a reînnodat, după 20 de ani, povestea de iubire cu Ben Aflleck. Din păcate, în acest an n-au lipsit nici tragediile.

După nenumărate amânări, noul film Bond, "Nu e vreme de murit", a avut în sfârșit premieră la sfârșitul lunii septembrie. A fost a cincea și ultima dată când actorul britanic Daniel Craig a pășit pe covorul roșu de la Royal Albert Hall în calitate de Bond.

Un deznodământ fericit a sărbătorit, în toamnă, și Britney Spears. După mai multe luni de proceduri legale, un tribunal din Los Angeles a decis în sfârşit să-i redea controlul asupra vieţii personale și a averii. Instanța a pus, astfel, capăt tutelei stricte pe care a exercitat-o tatăl ei timp de aproape 14 ani.

Jason Lipshutz, senior director Billboard: ”Nu e doar triumful unui artist care luptă de mulți ani să-și recâștige libertatea și să-și desfășoare carieră după cum o taie capul, ci și victoria mișcării #FreeBritney. Au sprijinit-o nu doar fanii ei pătimași, ci și cei care - fără să fie neapărat admiratorii ei - au considerat că nu era deloc în regulă ce a pățit. ”

În mărturia depusă în față judecătorului, Britney Spears - care tocmai a împlinit 40 de ani - a spus că-și dorea să se poată căsători cu iubitul ei Sam Ashgari și să mai facă un copil, dar tatăl ei nu i-a permis.

O altă poveste răsunătoare a anului 2021 a fost căderea în dizgrație a cântărețului R. Kelly, găsit vinovat pentru abuz sexual asupra unor minore, pornografie infantilă, șantaj și trafic de persoane .

Jason Lipshutz, senior director Billboard: ”Este prăbușirea unuia dintre cele mai mari nume din R'n'B, după ce a fost demascat cu dovezi drept prădător și monstru.”

R. Kelly riscă să-şi petreacă restul vieții după gratii.

Și totuși, cea mai șocantă întâmplare din showbizz s-a petrecut pe 21 octombrie, când directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împușcată mortal, iar regizorul - rănit, pe platoul de filmare al peliculei "Rust". Armă de recuzită, care n-ar fi trebuit să aibă muniție reală, era în mâna actorului Alec Baldwin.

Acesta primise pistolul de la asistentul de regie cu asigurări că nu e încărcat. Totuși, în calitate de producător, Baldwin a fost dat în judecată de doi membri ai echipei pentru nerespectarea protocoalelor de siguranță pe platou. "N-am apăsat pe trăgaci. Pistolul s-a descărcat singur", a declarat Alec Baldwin în primul interviu acordat după tragedie.

Reporter: Te simți vinovat?
Alec Baldwin: ”Nu, nu. Cineva poartă răspunderea pentru tot ce s-a întâmplat, dar nu sunt eu acela. Jur pe ce am mai sfânt, dacă m-aș simți responsabil pentru moartea Helenei, m-aș fi sinucis”.

Chiar dacă, în 2021, lumea spectacolului a revenit timid la viață, perioadele succesive de restricții perturbă atât calendarul premierelor și al concertelor, cât și încasările.

Jason Lipshutz: ”Nu cred că vom vedea o revenire la normalitate în materie de turnee și spectacole până spre 2023. Totuși, probabil că în 2022 va reveni gala Grammy la arena Staples Center, iar la decernarea premiilor Oscar va fi din nou permis publicul.”

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO