Trupa Nightlosers sărbătorește 20 de ani de ”Plum brandy blues” printr-un concert pe 18 mai

13-05-2018 18:42


concert Nightlosers

Cea mai bună trupă de blues ardelenesc din lume, NIGHTLOSERS, sărbătorește printr-un concert special, pe 18 mai în Clubul Țăranului din bucurești, la împlinirea a 20 de ani de la lansarea albumului ”Plum brandy blues”.

Mai mult decât atât, înregistrările din acest concert vor fi folosite pe un CD bonus la re-editarea albumului original.

”Uimitor cât de repede a trecut timpul de la lansarea albumului Plum Brandy Blues. E o cifră rotundă, 20!, se cere sărbătoare!! Refacem momentul legendar de atunci, când Nightlosers lansau albumul în două cluburi din București care au făcut istorie, Big Mamou și Lăptăria lui Enache.

De la lansare și până astăzi, albumul a fost promovat în cluburi și la festivaluri din Albania, Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Cuba, Germania, India, Italia, Moldova, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Rusia, Slovenia, Serbia, SUA, Ungaria. Anul acesta, Nightlosers re-editează Plum Brandy Blues într-o ediție limitată, sub formă de dublu CD: albumul original + bonus, concertul live După 20 de ani.” - spun organizatorii evenimentului.

În deschiderea concertului vor fi tot NIGHTLOSERS, dar mai tineri cu 20 de ani, în imagini inedite de la lansarea oficială a albumului.

Și tot în deschidere, un shot de plum brandy din partea casei”.

Atenție! Chiar dacă va fi un “standing” concert, locurile sunt limitate.

Costul unui bilet:

- Pre-sale: 40 ron
- În ziua concertului: 50 ron

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

@CristianMatei

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO