Concert de rock la București cu italienii de la Ufomammut și românii de la RoadKillSoda

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Ufomammut
Facebook.com

Sâmbătă, 31 martie, amatorii de doom metal, stoner rock și psihedelic din București au ocazia să vadă LIVE două dintre cele mai bune trupe de acest gen, în club Fabrica: italienii de la Ufomammut și românii de la RoadKillSoda.

Astfel, legendara trupă italiană UFOMAMMUT se reîntoarce după 4 ani în București.

Rockerii italieni se află în turneul de promovare al celui mai nou album, ”8”, și promit că vor oferi fanilor care vor veni în Clubul Fabrica ”o prezentare vizuală psihedelică”.

”8, văzut ca un simbol al infinitului, este pentru noi un reprezentant al timpului, care trasează o linie eternă. Mai mult ca niciodată, procesuld e concepție, înregistrare și realizare a albumului '8', împreună cu artwork-ul, imaginile interioare și clipurile, ne-a făcut să dăm un pas înapoi și să observăm evoluția continuă a trupei Ufomammut din trecut, prezent și viitor. Urmărim propria noastră linie și ne gândim la posibilități”, au declarat în septembrie 2017 membrii trupei pentru Metal Hammer, potrivit Louder Sound.

Lor li se alătură nimeni alții decât stonerii autohtoni de la RoadkillSoda, care nu mai au nevoie de nici o prezentare pentru fanii genului din România.

În urmă cu câteva luni, RoadKillSoda a lansat albumul ”Mephobia”, cel mai bun produs autohton de acest gen de până acum.

Într-un interviu acordat Știrile ProTV în noiembrie 2017, chitaristul acestei trupe, Mihnea Ferezan, spunea despre ”Mephobia”:

”Din punct de vedere compozițional, cred că este albumul electric cu sound-ul cel mai coeziv din ce am înregistrat până acum. Am avut plăcerea de a înregistra și colabora cu Adrian Despot și Sorin Tănase de la Vița de Vie și asta a ajutat foarte mult. Sunt niște muzicieni extraordinari care au înțeles exact ce ne doream să scoatem din acest album.

Colaborarea, ca și în trecut cu Universal, ne-a dat libertatea și ne-a permis să scoatem acest album așa cum trebuie, și pe format vinil, necomprimat aiurea, astfel încât deși e un album cu playtime de 55 de minute, va fi dublu vinil. Îmi permit să spun că nu s-au făcut nici un fel de compromisuri cu acest album și sper sincer că acest lucru se va vedea, dar cel mai important se va auzi atunci când iese.”

Biletele costă 40 de lei în ”presale” în rețeaua iabilet.ro și 50 de lei în ziua concertului și la intrare.

Concertul are loc sâmbătă, 31 martie 2018, în club Fabrica din București, de la ora 20.00.

@CristianMatei

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO