Afla de la Neti Sandu cum te afecteaza Mercur retrograd

Ultima actualizare: 07-11-2012 16:48

Din 30 martie, Mercur e retrograd. Neti Sandu si Elena Lasconi ne spun la videochat stirileprotv.ro cum ne afecteaza si pentru cat timp.

Mercur retrograd aduce tergiversarea unor lucruri, impiedica tot ce inseamna comunicare pentru ca intra in miscarea retrograda intr-o zi cu cifra 3. Este retrograd pana pe 23 aprilie.

Berbec
Mercur retrograd este chiar in zodia acestor nativi. Ar trebui sa revizuiasca niste acte, sa reconsidere o calatorie sau semnarea unui contract care poate fi amanat. Trebuie sa se gandeasca foarte bine la ceea ce vor sa faca pe viitor.

Taur
Le afecteaza in general sanatatea. Vor trece printr-o perioada plina de restrictii si presiune. Isi pot atrage antipatii si invidie din partea celorlati, insa pot avea parte si de surprize placute.

Gemeni
Trec printr-o perioada mai tracasanta, mai ales daca au de dat examene. Trebuie sa aiba grija sa se vitaminizeze si sa nu se piarda cu firea. Poate fi afectata, pentru ei, casa relatiilor cu cei din jur.

Rac
Pot avea parte de realizari in cariera, se rezolva anumite probleme legate de locul de munca, pot fi promovati sau pot recupera o suma de bani. Cu toate acestea, succesul se castiga cu greu, cu multa munca si niste mustruluiala.

Leu
Pot avea parte de piedici in domeniul studiilor superioare si al plecarilor in strainatate pentru studiu. Cu toate acestea, piedicile pot fi depasite in viitor. Si domeniul calatoriilor poate fi afectat de Mercur retrograd in sensul unor amanari.

Fecioara
Trebuie sa rezolve probleme legate de casa mostenirilor si de casa banilor. Au bani de recuperat, bonusuri de la serviciu, insa banii ajung mai greu la ei din cauza lui Mercur retrograd. Vor avea nevoie de tot felul de hartii legate de banci, imprumuturi, care pot intarzia procesul.

Balanta
Au probleme legate de casa parteneriala, fie ca e vorba de afaceri sau de sentimente. Pot aparea disensiuni legate de contracte sau partenerul de viata aduce schimbari in viata de cuplu care le poate afecta, in mica masura totusi, relatia.

Scorpion
Pot obtine mai multi bani fie de la locul de munca actual sau din alte colaborari, insa aceasta inseamna si foarte mult de lucru sau mici disensiuni cu colegii. Pot avea probleme de sanatate sau cei din jur trebuie sa mearga la doctor.

Sagetator
Mercur retrograd le afecteaza relatia cu partenerul si cu copiii. Daca pana acum aveau o relatie armonioasa, incepand cu 30 martie ar putea sa aiba senzatia ca partenerul s-a schimbat dintr-o data. Daca lucreaza in domeniul artistic, creativitatea le va fi afectata de aceasta miscare retrograda.

Capricorn
Pot primi musafiri in aceasta perioada. Daca se straduie sa recupereze o casa sau un teren sau daca vor sa vanda o casa sau un teren, aceasta perioada nu e cea mai favorabila. De asemenea pot avea probleme legate de sistemul osos, isi pot luxa/rupe un picior sau o mana sau au probleme cu stomacul.

Varsator
Au spor la invatat si se intalnesc des cu prietenii si colegii. Orice activitate de grup, intr-o comunitate, le aduce multa satisfactie. Totusi perioada nu e lipsita de emotii si suspans mai ales daca au examene de dat.

Pesti
Mercur retrograd le afecteaza casa banilor. Fie ca e vorba de datoriile pe care le au sau banii pe care trebuie sa-i recupereze, acesti nativi vor fi stresati mai ales din cauze financiare. Totusi, perioada nu e lipsita de suprize placute, care sa-i ajute la nevoie.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO