Horoscopul zilei de 5 iulie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

RAC

O sa primiti diverse atentionari! De exemplu, ca mai aveti de platit, pe langa ce stiati dumneavoastra, niste sume in plus. Nu prea va convine, dar o sa va descurcati! Pe de alta parte, se anunta o invitatie: sa iesiti cu prietenii la o terasa, pare sa fie un prilej anume, dar se poate si sa fie ceva improvizat, sa-si fi spus oamenii ca nu v-au mai vazut de multa vreme.

LEU

Va reusesc initiativele, dar intr-un ritm ceva mai lent decat v-ati fi asteptat. Important e sa nu va pierdeti cu firea, ca n-o sa iasa un lucru de calitate. Tot luni, segmentul sanatate e rascolit de niste vibratii negative si trebuie sa va-ngrijiti, sa va duceti la medic.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

FECIOARA

O sa puteti face echipa cu oameni tineri, sa incheiati inainte de termen o lucrare, insa mai exista printre ei si unii care trag chiulul. Un drum la banca, sa aflati de ce nu v-au intrat niste bani, de ce vi s-a retinut din castiguri si asa mai departe.

BALANTA

Intrevedere, fie in scop de afaceri, fie ca sa puneti la cale un eveniment, o manifestare sportiva, artistica, sa va asigurati un succes. Bine ar fi sa gasiti timp sa mai stati impreuna cu fiinta iubita, sa va duceti deseara intr-o vizita sau la cinema.

SCORPION

O sa puteti recupera niste bani, din cei pe care-i considerati pierduti, si vedeti daca v-ajung sa dati o fuga la mare, la munte, cateva zile. O veste buna de la drum, ca vine cineva de care va e dor sau ca va asteapta acolo si stabiliti cine la cine se duce.

SAGETATOR

Faceti monetarul, puneti deoparte datoriile lunare si vedeti cati bani va raman de buzunar, de distractie si aia cu buget de criza, nu cu bani la discretie. O sa fie vreo inspectie la job, trebuie sa prezentati o dare de seama, sunt niste miscari de trupe pe acolo si e bine sa fiti pe faza.
 

CAPRICORN

Va interesati de unde ati putea face rost de bani pentru plata ratelor la banca, pentru doctor, pentru intretinere, ca vine peste tot scadenta. Relatia de suflet e mai animata ca oricand. E cel mai bun suport moral in perioada asta. O sa va echilibreze!

VARSATOR

Apar unele schimbari la locul de munca! Poate va trebui sa munciti mai mult, sa se vada ca puneti suflet, ca sa puteti cere si voi niste favoruri la o adica. Poate va trebui sa renuntati la alte lucruri personale ca sa va puteti plati rata la banca, sa nu va alegeti cu penalizari.

PESTI

Va pot intra niste bani si sa mai taiati de pe lista facturi, credite si alte datorii. Lichidati in primul rand datoriile si abia dupa aceea visati la alte lucruri. Luni, in mod special, n-ar trebui sa aveti asteptari prea mari de la fiinta iubita, pentru ca e in pasa cam proasta.

BERBEC

Un castig! Pot fi bani sau primiti o semnatura pe un act care zace de mult in sertarul sau pe biroul sefilor. O sa puteti merge mai departe! E cazul sa alocati o suma de bani, ca sa reparati ce s-a deteriorat pe-acasa, pentru ca, in caz contrar, paguba o sa fie mai mare.

TAUR

Poate va trebui sa achitati o diferenta la biletele de concediu. Mai vine cineva, mai ramaneti niste zile in plus. Un motiv exista, de se modifica pretul! Va trebui sa luati la rand niste ghisee pana va vedeti cu toate actele semnate. E nevoie de timp si nervi.

GEMENI

Ati putea reinnoi un contract de munca numai daca nu gasiti niciun inconvenient, pentru ca mai aveti niste variante de rezerva daca refuzati. Trebuie avut mare grija de sanatate, sa nu se amplifice un disconfort si sa va usture la bani cand o sa ajungeti la doctor, plus durerile.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena
Ce-ti aduce noroc? Afla de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt elementele norocoase pentru fiecare zodie in parte, de la culoare, la zi si piatra pretioasa.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.