Horoscopul zilei de 12 martie

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

PESTI

Va puteti interesa de niste bani care intarzie sa soseasca. Poate cu ocazia asta o sa si aflati ce s-a intamplat si cum ii puteti obtine mai repede. Cu partenerul de viata o sa puneti la punct niste lucruri legate de un eveniment care va avea loc in curand in familie.

BERBEC

S-ar putea sa scoateti banii de la rezerve, sa platiti niste datorii si sa-l puteti ajuta pe unul dintre prietenii care o fi patit vreun necaz. Se poate s-aveti chef de dat o raita pe la shopping, sa va luati niste lucruri, dar si ca sa descarcati niste tensiuni.

Citește și
Neti Sandu
Vezi aici cu ce zodie esti compatibil!
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

TAUR

Vi se poate aproba cererea de bani si sa mergeti mai departe cu restul demersurilor pentru achizitionarea unei locuinte sau a unei masini, a unui scuter. V-ati putea da intalnire cu grupul de prieteni daca nu plecati din localitate, sa alergati la o sala de sport sa zicem.

GEMENI

O s-aveti multe de facut zilele astea si o sa va straduiti sa rezolvati mare parte din ele vineri, ca sa va si distrati, sa va plimbati maine, poimaine. S-ar putea sa mai aveti ceva de lucru in particular si sa fiti ocupati pana noaptea tarziu dar sa iasa si bani.

RAC

Ati putea pleca la odihna - sfera deplasarii e activata frumos
si asta inseamna c-aveti si chef si unde sa va duceti. Numai daca aveti vreo urgenta acasa aminati toata distractia. O sa scapati mai usor cu cheltuieli, poate mai taiati de pe lista diverse lucruri nu tocmai urgente.

LEU

Sanse mari de a rezolva o problema care tine de niste autoritati greu de gasit dar astazi le puteti smulge niste semnaturi, in sfarsit. Intalnire cu o persoana care va face sa uitati de stres, oboseala, ca n-ati mancat....e grozav.

FECIOARA

E momentul sa faceti un bilant, sa vedeti cate dintre relatiile de prietenie si de protocol ar fi cazul sa pastrati ca deja e greu sa mai faceti fata, sa le intretineti. De sanatate, trebuie avut grija, sa nu va infometati daca tineti post sau cura de slabire si sa evitati ce stiti ca va face rau.

BALANTA

Desi ziceati c-ati terminat cu deranjul pe-acasa tot o sa mai scoateti bani din buzunar sa se ocupe cineva pe care-l platiti de niste reparatii. Vi se aproba o cerere care are legatura cu salariul - poate se mai adauga ceva sau macar sa nu vi-l micsoreze.

SCORPION

O sa scoateti din banii pusi deoparte sa va destindeti impreuna cu copiii, cu familia, poate plecati pe undeva sa va limpeziti la creier. Se poate sa aflati o veste buna, ca se va naste un copilas in familie sau ca tocmai s-a nascut. O sa fie o mare bucurie.

SAGETATOR

Vi se poate implini visul de a avea o casa, asta cu ajutorul unui credit bancar sau poate va dau parintii niste bani. Mai puneti si voi pentru avans. O sa va dati seama cat de mult i-ati lipsit unei persoane careia credeati ca-i sunteti indiferenti. Ei, uite, aflati acum care-i situatia.

CAPRICORN

Aveti multe pe cap dar, spre deosebire de alte dati, nu o sa va simtiti epuizati, ba dimpotriva. Anturajul va incarca acum cu energie! Invitatie pe undeva la munte, in alt oras, sa petreceti cateva zile alaturi de fiinta iubita - poate ramaneti pana luni.

VARSATOR

Se contureaza niste bani pe care s-ar putea sa-i cheltuiti de indata ce-i luati - pentru ca vreti sa va bucurati de weekend impreuna cu familia. O persoana foarte apropiata se anunta in vizita si poate mai sta si maine. O sa fie o prezenta placuta.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
Iti cauti job? Afla aici de la Neti care sunt lunile favorabile in 2010
Iti cauti job? Afla aici de la Neti care sunt lunile favorabile in 2010

La videochat www.stirileprotv.ro, Neti si Elena au dezvaluit care sunt cele mai potrivite luni din 2010 pentru gasirea unui job.

Vezi aici cu ce zodie esti compatibil!
Vezi aici cu ce zodie esti compatibil!

Compatibilitatea dintre zodii a fost subiectul dezbatut de Elena Lasconi si Neti Sandu la videochatul www.stirileprotv.ro.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.