Horoscopul zilei de 03.09.2010

×
Codul embed a fost copiat

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

FECIOARA

Un castig, o suma de bani, o aprobare. Aflati niste vesti bune, scapati de niste griji, se lamuresc niste lucruri si o sa va fie mai bine. Totodata, astazi apar noutati legate de o deplasare, un demers de afaceri sau de niste achizitii pe care le veti face.

BALANTA

Se rezolva o problema de sanatate sau una care tine de scoala, de invatamant. Poate vi se da ok-ul pentru o etapa superioara, un masterat, un doctorat. Sfera sanatatii primeste o bila alba, semn ca vi s-a pus un diagnostic corect sau ca un tratament si-a facut efectul.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

SCORPION

O sa fiti cooptati, poate cu acte in regula de data asta, intr-o activitate care sa va scoata la iveala calitatile si sa va simtiti impliniti din punct de vedere profesional. O iesire cu prietenii mai spre orele serii v-ar prinde bine, v-ar ajuta sa descarcati toate tensiunile acumulate.

SAGETATOR

Sunt oameni in jurul vostru care va ofera sprijin, pun umarul la treaba daca vad ca nu va descurcati sau va ridica doar moralul. Instiintare ca vi s-au virat niste bani, ca vi se vor trimite prin fax, prin curier, actele de care aveti nevoie.

CAPRICORN

Un accept la o megainstituite de invatamant, poate sa fie vorba si despre o angajare. Se observa un progres in sfera carierei. Va dati intalnire cu fiinta iubita in rastimpul dintre doua joburi, atunci cand aveti putin timp liber.

VARSATOR

Pareti a fi pe picior de plecare, cu grupul de prieteni. O sa aveti poate un sejur reusit, poate fi si un interes de afaceri la mijloc, printre altele. O chestiune legata de bani se rezolva cu banca sau va imprumutati la niste prieteni sau vi se amana o rata.

PESTI

O legalizare! Se incheie o intreaga tevatura si va vor fi recunoscute niste drepturi. O sa deveniti, in sfarsit, stapani pe o situatie. Se poate indrepta o relatie de afaceri care se derula destul de prost si sa-i descoperiti acea chichita care sa va ajute sa mergeti inainte.

BERBEC

Se pare ca ati trecut cu bine de o verificare, un examen, o inspectie, un control la job. Ramane sa va decideti incotro sa va indreptati de acum incolo. Anturajul e cooperant, puteti face treaba buna impreuna, va puteti distra. E rost si de plecat intr-o excursie.

TAUR

Ati putea obtine niste inlesniri, un program redus, o sentinta judecatoreasca referitoare la drepturi de proprietate sau parintesti in urma unui divort. Va puteti reinnoi juramintele la biserica, va duceti in plimbare la o manastire, zilele astea, va logoditi poate.

GEMENI

Sanse mari de a incasa niste bani, de a da o fuga la mare, la munte, sa va incarcati bateriile si sa profitati de ultimele zile de vacanta a copiilor. O sa cheltuiti niste bani pentru renovare sau mobilarea apartamentului, in functie de banii disponibili.

RAC

Ati tot facut abstractie de o anume situatie, dar acum n-aveti incotro. Trebuie s-o rezolvati! Poate fi vorba despre un act care va lipseste. De sanatatea voastra si a celor mai in varsta din familie trebuie sa va ocupati. E nevoie atat de bani, cat si de timp.

LEU

Aviz favorabil ca sa ridicati o cladire, sa o reconditionati sau sa faceti altceva care v-a fost interzis pana acum. O sa fie o reusita. Pe de alta parte, aveti parte de o invitatie intr-o drumetie, va cheama niste prieteni la ei acasa, in alta localitate si va duceti ca doar e weekend.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Afla totul despre zodia Fecioarei si Mercur retrograd de la Neti si Elena
Afla totul despre zodia Fecioarei si Mercur retrograd de la Neti si Elena

Neti Sandu si Elena Lasconi au prezentat influentele astrale pentru urmatoarea perioada, marcata de Mercur retrograd in Fecioara.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.