(P) Mercedes-Benz aduce în România tradiția parteneriatelor strategice cu Fashion Week

seo

Mercedes-Benz are plăcerea de a anunța un nou parteneriat strategic cu Bucharest Fashion Week, devenind astfel partenerul principal al celui mai prestigios eveniment de modă din România.

Această colaborare reprezintă un nou pas în angajamentul Mercedes-Benz de a susține excelența, inovația și eleganța în toate formele sale. Parteneriatul subliniază valorile comune ale celor două: pasiunea pentru perfecțiune, atenția la detalii și dorința de a redefini standardele de excelență.

Ca urmare a acestui parteneriat, evenimentul va purta numele Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week, iar logo-ul său va incorpora branding Mercedes-Benz. Site-ul oficial și canalele de social media ale evenimentului sunt, de asemenea, centrate pe elementele elegante Mercedes-Benz, fiind marcate vizual de pattern-ul cu renumita stea cu trei colțuri a brandului.

Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week se va desfășura în perioada 15-17 octombrie și va transforma centrul Bucureștiului într-un loc de importanță globală, punându-l pe hartă alături de alte capitale ale modei, precum Milano, Paris, Londra sau New York. Evenimentul este centrat în jurul promovării designerilor români și a celor din regiune, conectând Europa de Est cu restul continentului, celebrând moda, arta și cultura zonei.

Citește și
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”

„De peste un secol, Mercedes-Benz a fost în fruntea designului auto. Autovehiculele noastre sunt cunoscute pentru frumusețea lor atemporală, combinând linii elegante cu proporții dinamice pentru a crea o întâlnire armonioasă între formă și funcționalitate. Devotamentul Mercedes-Benz pentru design depășește însă autovehiculele noastre. Avem o tradiție îndelungată în sprijinirea artelor și industriilor creative, inclusiv moda. Prin parteneriate cu peste 60 de platforme de modă din întreaga lume, oferim o scenă pentru designeri vizionari și sărbătorim creativitatea lor. De la Paris la New York, de la Milano la Tokyo, Mercedes-Benz este un suporter global pentru creativitate, inovație și eleganță și suntem extrem de încântați să aducem această moștenire și la București,” declară Natalie Thompson, CEO – Mercedes-Benz România.

Evenimentul va aduna o comunitate remarcabilă de profesioniști: de la designeri de modă, celebrități, influenceri, bloggeri, editori de modă, jurnaliști, specialiști PR și mass-media, până la stiliști, fotografi, videografi, make-up artiști, hairstylisti și entuziaști ai modei. Astfel, Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week va reprezenta atât un reper artistic, cât și unul cultural și turistic pentru România. În calitate de partener principal, Mercedes-Benz susține Bucharest Fashion Week în promovarea și dezvoltarea industria modei și a talentelor din jurul ei.

„Chiar dacă este abia la prima ediție, Bucharest Fashion Week și-a propus să devină un motor pentru dezvoltarea economică și socială a Bucureștiului și a României, dar să și promoveze talentele autohtone, oferind o platformă atât pentru educație, cât și pentru deschiderea unor oportunități internaționale de carieră pentru designerii români. Scopul nostru este să facem din București un hub important în moda europeană, într-un eveniment organizat la standarde de calitate și profesionalism de nivel internațional. Pentru a putea atinge aceste obiective, aveam nevoie de un partener de încredere și prestigiu, ale cărui preocupări pentru calitate și un viitor sustenabil se aliniază cu cele promovate de Bucharest Fashion Week. Suntem extrem de mândri că, încă de la început, acest partener strategic este Mercedes-Benz!

Prin unirea celor două branduri, Bucharest Fashion Week - marcă înregistrată pe care o deținem în totalitate și care nu are nici o legătură cu evenimente similare care au fost organizate în trecut – și Mercedes-Benz, evenimentul nostru, devenit acum Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week, intră într-o familie de elită, o asociere care ne bucură și pe care, fiți convinși, o vom onora pe măsură”, a declarat Av. Mario Antico, co-organizator Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week.

Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week promite o ediție spectaculoasă, cu prezentări de modă impresionante, momente memorabile și evenimente unice. Participanții vor avea ocazia să descopere cele mai noi tendințe în modă și să interacționeze cu designeri de renume precum Maria Lucia Hohan, SeenUsers, Rhea Costa, Almaz, Murmur, Manuri, Carmen Secăreanu, Ami Amalia și mulți alții. Aceștia își vor prezenta cele mai noi colecții, în cadrul Runway Fashion Shows, atât pe scena centrală, cât și în cadrul unor evenimente private, unul dintre cei trei piloni ai evenimentului.

Evenimentele din jurul Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week vor avea loc în locații emblematice din București, cum ar fi La Mița Biciclista – Creative Establishment, UNArte, Intercontinental Athenee Palace Hotel, Muzeul Național de Artă al României, Opera Națională București, Cercul Militar și Ateneul Român.

Mai multe informații despre eveniment și program pot fi consultate accesând site-ul oficial, https://mbbfw.ro/.

Articol recomandat de sport.ro
Englezii au găsit vinovatul pentru finala pierdută: ”Slab și incapabil. Nota 3”
Englezii au găsit vinovatul pentru finala pierdută: ”Slab și incapabil. Nota 3”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Profile PVC pentru un decor interior
(P) Profile PVC pentru un decor interior "jewel tone". Care sunt nuantele pretioase in tendinte anul acesta

În ultimii ani, designul interior a cunoscut o evoluție fulminantă, iar tendințele s-au îndreptat din ce în ce mai mult către culori vibrante și îndrăznețe.

(P) Cum să adaptezi sistemele fotovoltaice la condițiile climatice specifice României?
(P) Cum să adaptezi sistemele fotovoltaice la condițiile climatice specifice României?

România se bucură de un potențial solar semnificativ, oferind o oportunitate excelentă pentru montarea sistemelor fotovoltaice.

(P) Vara asta încearcă burgerii și hotdog-ul la grătar!
(P) Vara asta încearcă burgerii și hotdog-ul la grătar!

Burgerii și hotdogii sunt două dintre cele mai populare preparate la grătar, adorate de oameni din întreaga lume.

Recomandări
Ministrul Energiei susține că nu există riscul unei pene de curent majore din cauza caniculei. Unde ar putea apărea avarii
Ministrul Energiei susține că nu există riscul unei pene de curent majore din cauza caniculei. Unde ar putea apărea avarii

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a declarat, în contextul caniculei, că nu există un risc asupra echilibrului sistemului energetic naţional, sau riscul unor avarii generalizate, pe zone largi, ci doar anumite probleme strict locale.

Codul roșu de căldură extremă se extinde în aproape toată România. Temperaturi de 42 de grade până miercuri. HARTĂ
Codul roșu de căldură extremă se extinde în aproape toată România. Temperaturi de 42 de grade până miercuri. HARTĂ

Aproape toată România va fi sub cod roșu de caniculă. Valul de căldură extremă se extinde luni și marți, temperaturile urmând să ajungă la 42 de grade.

„Ar trebui să fiu mort”. Gestul făcut de Trump care i-a salvat viața. „Rareori fac asta”
„Ar trebui să fiu mort”. Gestul făcut de Trump care i-a salvat viața. „Rareori fac asta”

Donald Trump a acordat primul său interviu pe larg după ce a supraviețuit miraculos unei tentative de asasinat la mitingul său din Pennsylvania, sâmbătă, insistând că "ar trebui să fiu mort".