(P) Mercedes-Benz aduce în România tradiția parteneriatelor strategice cu Fashion Week

seo

Mercedes-Benz are plăcerea de a anunța un nou parteneriat strategic cu Bucharest Fashion Week, devenind astfel partenerul principal al celui mai prestigios eveniment de modă din România.

Această colaborare reprezintă un nou pas în angajamentul Mercedes-Benz de a susține excelența, inovația și eleganța în toate formele sale. Parteneriatul subliniază valorile comune ale celor două: pasiunea pentru perfecțiune, atenția la detalii și dorința de a redefini standardele de excelență.

Ca urmare a acestui parteneriat, evenimentul va purta numele Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week, iar logo-ul său va incorpora branding Mercedes-Benz. Site-ul oficial și canalele de social media ale evenimentului sunt, de asemenea, centrate pe elementele elegante Mercedes-Benz, fiind marcate vizual de pattern-ul cu renumita stea cu trei colțuri a brandului.

Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week se va desfășura în perioada 15-17 octombrie și va transforma centrul Bucureștiului într-un loc de importanță globală, punându-l pe hartă alături de alte capitale ale modei, precum Milano, Paris, Londra sau New York. Evenimentul este centrat în jurul promovării designerilor români și a celor din regiune, conectând Europa de Est cu restul continentului, celebrând moda, arta și cultura zonei.

Citește și
Trump, primul interviu după tentativa de asasinat: „Agenții m-au lovit atât de tare încât mi-au căzut pantofii. Ar trebui să fiu mort”

„De peste un secol, Mercedes-Benz a fost în fruntea designului auto. Autovehiculele noastre sunt cunoscute pentru frumusețea lor atemporală, combinând linii elegante cu proporții dinamice pentru a crea o întâlnire armonioasă între formă și funcționalitate. Devotamentul Mercedes-Benz pentru design depășește însă autovehiculele noastre. Avem o tradiție îndelungată în sprijinirea artelor și industriilor creative, inclusiv moda. Prin parteneriate cu peste 60 de platforme de modă din întreaga lume, oferim o scenă pentru designeri vizionari și sărbătorim creativitatea lor. De la Paris la New York, de la Milano la Tokyo, Mercedes-Benz este un suporter global pentru creativitate, inovație și eleganță și suntem extrem de încântați să aducem această moștenire și la București,” declară Natalie Thompson, CEO – Mercedes-Benz România.

Evenimentul va aduna o comunitate remarcabilă de profesioniști: de la designeri de modă, celebrități, influenceri, bloggeri, editori de modă, jurnaliști, specialiști PR și mass-media, până la stiliști, fotografi, videografi, make-up artiști, hairstylisti și entuziaști ai modei. Astfel, Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week va reprezenta atât un reper artistic, cât și unul cultural și turistic pentru România. În calitate de partener principal, Mercedes-Benz susține Bucharest Fashion Week în promovarea și dezvoltarea industria modei și a talentelor din jurul ei.

„Chiar dacă este abia la prima ediție, Bucharest Fashion Week și-a propus să devină un motor pentru dezvoltarea economică și socială a Bucureștiului și a României, dar să și promoveze talentele autohtone, oferind o platformă atât pentru educație, cât și pentru deschiderea unor oportunități internaționale de carieră pentru designerii români. Scopul nostru este să facem din București un hub important în moda europeană, într-un eveniment organizat la standarde de calitate și profesionalism de nivel internațional. Pentru a putea atinge aceste obiective, aveam nevoie de un partener de încredere și prestigiu, ale cărui preocupări pentru calitate și un viitor sustenabil se aliniază cu cele promovate de Bucharest Fashion Week. Suntem extrem de mândri că, încă de la început, acest partener strategic este Mercedes-Benz!

Prin unirea celor două branduri, Bucharest Fashion Week - marcă înregistrată pe care o deținem în totalitate și care nu are nici o legătură cu evenimente similare care au fost organizate în trecut – și Mercedes-Benz, evenimentul nostru, devenit acum Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week, intră într-o familie de elită, o asociere care ne bucură și pe care, fiți convinși, o vom onora pe măsură”, a declarat Av. Mario Antico, co-organizator Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week.

Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week promite o ediție spectaculoasă, cu prezentări de modă impresionante, momente memorabile și evenimente unice. Participanții vor avea ocazia să descopere cele mai noi tendințe în modă și să interacționeze cu designeri de renume precum Maria Lucia Hohan, SeenUsers, Rhea Costa, Almaz, Murmur, Manuri, Carmen Secăreanu, Ami Amalia și mulți alții. Aceștia își vor prezenta cele mai noi colecții, în cadrul Runway Fashion Shows, atât pe scena centrală, cât și în cadrul unor evenimente private, unul dintre cei trei piloni ai evenimentului.

Evenimentele din jurul Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week vor avea loc în locații emblematice din București, cum ar fi La Mița Biciclista – Creative Establishment, UNArte, Intercontinental Athenee Palace Hotel, Muzeul Național de Artă al României, Opera Națională București, Cercul Militar și Ateneul Român.

Mai multe informații despre eveniment și program pot fi consultate accesând site-ul oficial, https://mbbfw.ro/.

Articol recomandat de sport.ro
Englezii au găsit vinovatul pentru finala pierdută: ”Slab și incapabil. Nota 3”
Englezii au găsit vinovatul pentru finala pierdută: ”Slab și incapabil. Nota 3”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Techirghiol, dincolo de balnear: Noul loc de joacă atrage familiile cu copii
(P) Techirghiol, dincolo de balnear: Noul loc de joacă atrage familiile cu copii

Recent, orașul Techirghiol a devenit mai atrăgător pentru locuitorii săi și turiști datorită celui mai mare parc din zonă, amenajat de Waterboyz Romania.

(P) Cum funcționează un sistem fotovoltaic Hibrid
(P) Cum funcționează un sistem fotovoltaic Hibrid

Sistemele fotovoltaice hibride reprezintă o soluție inovatoare ce îmbină avantajele energiei solare cu alte surse alternative.

(P) Unghii cu gel – cum să faci o astfel de manichiură pas cu pas și cum să nu deteriorezi unghiile
(P) Unghii cu gel – cum să faci o astfel de manichiură pas cu pas și cum să nu deteriorezi unghiile

Unghiile cu gel sunt foarte durabile și rezistente la deteriorare, iar cu ajutorul gelurilor utilizate se poate extinde semnificativ lungimea unghiei și se pot crea pe ea decorațiuni complexe.

Recomandări
Din cauza temperaturilor extreme, fântânile au secat în 239 de localități din România. Cele mai afectate județe
Din cauza temperaturilor extreme, fântânile au secat în 239 de localități din România. Cele mai afectate județe

Fără ploi suficiente și cu temperaturi care pârjolesc pământul, România începe să se usuce. Sunt locuri în care râurile au dispărut complet ori și-au micșorat debitul.

Sistemul Energetic Naţional din România este sub presiune din cauza caniculei. S-au produs pene de curent în mai multe zone
Sistemul Energetic Naţional din România este sub presiune din cauza caniculei. S-au produs pene de curent în mai multe zone

Canicula creează probleme și în sistemul energetic. Unele zone din țară au fost afectate de pene de curent sau fluctuații din cauza consumului mare care a suprasolicitat rețeaua.

Analiști: Tentativa de asasinat a lui Donald Trump i-ar putea aduce o victorie zdrobitoare la alegerile din noiembrie
Analiști: Tentativa de asasinat a lui Donald Trump i-ar putea aduce o victorie zdrobitoare la alegerile din noiembrie

Imaginea lui Trump cu fața însângerată și pumnul în aer, îndemnând la luptă, a intrat deja în istorie și va defini actuala campanie prezidențială. Asta spun analiștii și jurnaliștii, indiferent de simpatiile lor politice.