(P) Centrele logistice și fabricile ce exportă către UE solicită din ce în ce mai mult servicii de deratizare și dezinsecție

advert

În contextul globalizării și al cerințelor stricte de calitate impuse de UE, centrele logistice și fabricile din România care exportă produse către țările UE solicită tot mai frecvent servicii de deratizare și dezinsecție certificate.

Aceste servicii sunt esențiale pentru a asigura conformitatea cu standardele internaționale și pentru a menține o reputație impecabilă pe piețele externe. Compania DDD®, lider în domeniul serviciilor DDD din România, este prima și singura firmă 100% românească certificată conform standardului CEPA Certified®, respectând normele europene CEN EN 16.636.

Importanța Certificărilor Europene

Pentru companiile care operează în sectorul logistic și de producție, menținerea unui mediu fără dăunători este esențială. Infestările pot compromite calitatea produselor, pot duce la pierderi financiare semnificative și pot afecta negativ relațiile comerciale cu partenerii din UE. De aceea, tot mai multe firme din România aleg să colaboreze cu furnizori de servicii de deratizare și dezinsecție care dețin certificări europene recunoscute.

Compania DDD®: Lider în Servicii de Dezinsecție și Deratizare

Citește și
Trump, primul interviu după tentativa de asasinat: „Agenții m-au lovit atât de tare încât mi-au căzut pantofii. Ar trebui să fiu mort”

Compania DDD® se evidențiază în industria serviciilor DDD datorită certificării CEPA Certified®, care atestă conformitatea cu standardul european CEN EN 16.636. Această certificare este un indicator al calității și profesionalismului, garantând că toate intervențiile sunt realizate conform celor mai stricte norme de siguranță și eficiență.

Povestea Fondatorului

Fondatorul Gabriel Munteanu a pus bazele Companiei DDD® în 2011, după o experiență personală neplăcută cu rozătoarele. „Am constatat că am cumpărat casa cu tot cu un «bonus» sub formă de rozătoare. Am apelat inițial la metodele clasice, însă acestea nu au fost eficiente. De aici a pornit ideea de a crea o companie care să ofere soluții profesioniste și de încredere,” povestește Gabriel Munteanu. Astăzi, Compania DDD® este recunoscută pentru profesionalismul și dedicarea echipei sale.

Mesajul Fondatorului

„Cred în servicii DDD corecte și de calitate, în transparența decizională și în parteneriate corecte. Cred în Compania DDD® și în puterea ei de a schimba piața serviciilor DDD prin corectitudine, profesionalism, seriozitate, devotament și grijă față de client.” - Gabriel Munteanu

Servicii de Dezinsecție și Deratizare

Compania DDD® oferă o gamă largă de servicii, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client:

  • Dezinsecție: Utilizarea tehnicilor avansate, cum ar fi nebulizarea și pulverizarea, pentru eliminarea eficientă a insectelor.
  • Deratizare: Eliminarea rozătoarelor și implementarea măsurilor preventive pentru protecția pe termen lung.
  • Dezinfecție: Menținerea unui mediu de lucru sigur și sănătos, esențială în timpul pandemiei de COVID-19.
Beneficiarii Serviciilor Noastre

Printre clienții noștri se numără companii de renume precum LIDL, Profi Rom Food, Metro, LPP Romania Fashion, Apa Nova, Regina Maria, Sanador și InfoMed Fluids. Aceste companii beneficiază de serviciile noastre de înaltă calitate, contribuind la menținerea unui mediu sigur și sănătos pentru angajați și clienți.

Analize și Planuri Detaliate

Pentru a asigura eficiența maximă a intervențiilor, Compania DDD® efectuează analize de trend al dăunătorilor și inspectii de risc. Pe baza acestor analize, se creează planuri detaliate de amplasament al capcanelor și se implementează măsuri preventive adaptate specificului fiecărui client. Utilizarea metodelor SAFE non-chimice, acolo unde este posibil, reduce riscul de contaminare accidentală la zero.

Impactul Pandemiei și Planuri de Viitor

În timpul pandemiei de COVID-19, Compania DDD® a jucat un rol crucial în menținerea unui mediu sigur prin serviciile de dezinfecție oferite. Fondatorul Gabriel Munteanu își propune să extindă activitatea companiei în segmente noi, cum ar fi spațiile logistice și proiectele rezidențiale. Planurile de viitor includ creșterea portofoliului de clienți și adoptarea de noi tehnologii pentru a îmbunătăți și diversifica serviciile oferite.

De ce să Alegeți Compania DDD®?

  • Certificări și acreditări: Compania DDD® este certificată conform standardului CEPA Certified® și deține multiple certificări internaționale și naționale.
  • Experiență și profesionalism: Echipa de experți oferă soluții personalizate, adaptate nevoilor fiecărui client.
  • Servicii integrate: De la analize de trend și inspectii de risc până la implementarea măsurilor preventive, Compania DDD® asigură un pachet complet de servicii pentru combaterea dăunătorilor.

Pentru mai multe informații despre soluțiile avansate de deratizare și dezinsecție oferite de Compania DDD® și pentru a beneficia de o evaluare gratuită, vizitați site-ul nostru sau contactați-ne direct. Compania DDD® este partenerul de încredere în protejarea afacerii dumneavoastră împotriva dăunătorilor.

Articol recomandat de sport.ro
Englezii au găsit vinovatul pentru finala pierdută: ”Slab și incapabil. Nota 3”
Englezii au găsit vinovatul pentru finala pierdută: ”Slab și incapabil. Nota 3”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Techirghiol, dincolo de balnear: Noul loc de joacă atrage familiile cu copii
(P) Techirghiol, dincolo de balnear: Noul loc de joacă atrage familiile cu copii

Recent, orașul Techirghiol a devenit mai atrăgător pentru locuitorii săi și turiști datorită celui mai mare parc din zonă, amenajat de Waterboyz Romania.

(P) Cum funcționează un sistem fotovoltaic Hibrid
(P) Cum funcționează un sistem fotovoltaic Hibrid

Sistemele fotovoltaice hibride reprezintă o soluție inovatoare ce îmbină avantajele energiei solare cu alte surse alternative.

(P) Unghii cu gel – cum să faci o astfel de manichiură pas cu pas și cum să nu deteriorezi unghiile
(P) Unghii cu gel – cum să faci o astfel de manichiură pas cu pas și cum să nu deteriorezi unghiile

Unghiile cu gel sunt foarte durabile și rezistente la deteriorare, iar cu ajutorul gelurilor utilizate se poate extinde semnificativ lungimea unghiei și se pot crea pe ea decorațiuni complexe.

Recomandări
Din cauza temperaturilor extreme, fântânile au secat în 239 de localități din România. Cele mai afectate județe
Din cauza temperaturilor extreme, fântânile au secat în 239 de localități din România. Cele mai afectate județe

Fără ploi suficiente și cu temperaturi care pârjolesc pământul, România începe să se usuce. Sunt locuri în care râurile au dispărut complet ori și-au micșorat debitul.

Sistemul Energetic Naţional din România este sub presiune din cauza caniculei. S-au produs pene de curent în mai multe zone
Sistemul Energetic Naţional din România este sub presiune din cauza caniculei. S-au produs pene de curent în mai multe zone

Canicula creează probleme și în sistemul energetic. Unele zone din țară au fost afectate de pene de curent sau fluctuații din cauza consumului mare care a suprasolicitat rețeaua.

Analiști: Tentativa de asasinat a lui Donald Trump i-ar putea aduce o victorie zdrobitoare la alegerile din noiembrie
Analiști: Tentativa de asasinat a lui Donald Trump i-ar putea aduce o victorie zdrobitoare la alegerile din noiembrie

Imaginea lui Trump cu fața însângerată și pumnul în aer, îndemnând la luptă, a intrat deja în istorie și va defini actuala campanie prezidențială. Asta spun analiștii și jurnaliștii, indiferent de simpatiile lor politice.