(P) Cele mai importante avantaje pe care le oferă centrala VoIP pentru IMM-uri

VoIP pentru IMM-uri

Serviciul VOIP (voice over IP) în cloud oferă avantaje semnificative pentru IMM-uri, avantaje pe care mulţi manageri le-au înţeles şi au decis să facă saltul către telefonia VoIP și să treacă la centrala virtuală.

 

Deşi se poate vorbi despre mai multe avantaje pe care le au centralele VOIP, următoarele sunt deosebit de importante.

Dimensiunile unei companii nu contează, centralele VoIP sunt o soluţie şi pentru firmele foarte mici

În multe privințe, dimensiunile unei companii contează pe piață, în afaceri. Deşi a fi mai mare nu înseamnă întotdeauna a fi mai bun, acest aspect este perceput prin putere de piață și avantaj competitiv.

Prin urmare, companiile mici şi mijlocii trebuie să găsească alte modalități de a rezista în fața concurenței. În cazul unui IMM, avantajul său competitiv constă în agilitatea și capacitatea de a profita de oportunități mai repede decât o companie mare.

Citește și
„Înseamnă un Al Treilea Război Mondial”. Reacția Ungariei, după ce Macron a reluat ideea trimiterii de trupe în Ucraina

Deşi companiile mari au un avantaj pe piață, de centrale VoIP PBX găzduite în cloud poate profita şi o companie de dimensiuni foarte mici.

Acest aspect se materializează într-o oportunitate reală pentru firma în cauză, pentru ca un sistem VOIP în cloud presupune că o terță parte se ocupă de majoritatea aspectelor legate de sistemul de comunicații, cum ar fi gestionarea, întreținerea, depanarea etc.

Altfel spus, firmele mici şi mijlocii care nu dispun de resurse IT semnificative, pot să utilizeze sistemul bazându-se pe un furnizor de servicii, precum While1.

Companiile care utilizează centrale VOIP sunt mai aproape de clienţi

Sistemele tradiționale se concentrau în primul rând pe punerea la dispoziţia angajaţilor a unui mijloc de comunicare internă. VOIP, pe de altă parte, le deschide ușa către clienți, pentru că oferă funcții extinse, cum ar fi softphones sau telefoane virtuale, apeluri video, chat și telefonie mobilă.

Acestea extind liniile de comunicare cu clienții și îmbunătățesc satisfacția lor.

Piața VoIP în cloud este o piață de consum cu mai multe opțiuni

Sistemele tradiționale nu au fost construite pentru IMM-uri și au necesitat investiții costisitoare pentru produse. Pe de altă parte, găzduirea VOIP este disponibilă în mai multe pachete diferite, cu prețuri și caracteristici variate.

IMM-urile pot să facă o cercetare de piață și să aleagă un furnizor care să le răspundă nevoilor în bugetul de care dispun.

Cloud-ul VOIP oferă un model mai bun pentru IMM-urile care au un buget limitat. Cheltuielile sunt reduse prin investiții inițiale mai mici și costuri de utilizare mai mici.

În plus, VOIP în cloud înseamnă un serviciu mai fiabil, care nu este supus condițiilor meteorologice sau întreruperilor locale de curent. Angajații pot lucra de acasă sau de oriunde există o conexiune la internet.

VOIP se bazează pe internet și pe software, ceea ce îl face mai adaptabil pentru a se integra cu noile tehnologii. Iar un alt avantaj legat de cloud constă în continuitatea serviciului, deoarece funcționează din centre de date, de obicei cu locații redundante care îl fac mai fiabil.

VoIP Cloud este o decizie bună pentru o creștere pe termen lung

În timp ce sistemele tradiționale reprezentau o investiție, nu conduceau la creștere și nu se îmbunătățeau în timp, VOIP poate să se extindă și să evolueze la un cost redus, pe măsură ce afacerea se dezvoltă.

Pentru mai multe informații cu privire la avantajele VOIP, While1este la 5 secunde distanță!

Articol recomandat de sport.ro
„Câți bani câștigi în România?” Apărătorul de la FCSB, dorit în Franța, a dat răspunsul pe loc
„Câți bani câștigi în România?” Apărătorul de la FCSB, dorit în Franța, a dat răspunsul pe loc

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering

Într-o lume care caută soluții durabile pentru provocările energetice, Rufy Roof Engineering se distinge prin oferirea unor sisteme inovatoare de montaj pentru panourile fotovoltaice.

(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom
(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom

Copiii își doresc haine în care să se simtă confortabil și să se poată mișca liber, în timp ce părinții își doresc pentru cei mici îmbrăcăminte de calitate și versatilă, pentru ținute rapide și lejere în fiecare zi.

(P) Fațete vs coroane dentare: În ce situații sunt recomandate?
(P) Fațete vs coroane dentare: În ce situații sunt recomandate?

Cel mai mare avantaj pe care lumea modernă ni-l oferă este acela că avem posibilitatea de a găsi soluții pentru aproape orice problemă, mai ales atunci când vine vorba de aspectul estetic.

Recomandări
Sudul țării se va transforma în deșert, dacă nu plantăm 350.000 de hectare de pădure. “Până și în buza Saharei se plantează
Sudul țării se va transforma în deșert, dacă nu plantăm 350.000 de hectare de pădure. “Până și în buza Saharei se plantează"

Sudul României se va transforma în deșert, dacă terenurile degradate de agricultură intensivă și secetă nu vor fi protejate.

Ruşii câştigă teren în Africa. Trupele Moscovei au intrat într-o bază aeriană din Niger care găzduieşte soldaţi americani
Ruşii câştigă teren în Africa. Trupele Moscovei au intrat într-o bază aeriană din Niger care găzduieşte soldaţi americani

Militarii ruşi au intrat într-o bază aeriană din Niger care găzduieşte trupe americane, după decizia juntei din Niger de a expulza forţele SUA din ţară, relatează News.ro, care citează The Guardian.

Joe Biden, după protestele studențești pro-palestiniene: Vocile americanilor se fac auzite, dar nu suntem o țară fără legi
Joe Biden, după protestele studențești pro-palestiniene: Vocile americanilor se fac auzite, dar nu suntem o țară fără legi

Joe Biden a abordat, pentru prima oară, subiectul sensibil al protestelor studențești pro-palestiniene. Acesta a declarat că „ordinea este pe primul loc” și că va proteja mereu dreptul americanilor la liberă exprimare.