(P) Arsenal Londra, lider în Premier League după primele 6 etape: Cum arată cotele la trofeu în prezent

fotbal

Arsenal Londra are un start excelent în Premier League și conduce în clasament după primele șase etape disputate. Formația lui Mikel Arteta a suferit un singur eșec, în ultima etapă, cu Manchester United.  

"Tunarii" au 15 puncte acumulate în primele șase runde, unul peste Manchester City și Tottenham, echipele de pe locurile 2 și 3. Pe 4 se află surpriza Brighton & Hove, cu 13 puncte, Manchester United este pe locul 5 (12 puncte), Chelsea este pe 6 (10 puncte), iar Liverpool este abia pe locul 7 (9 puncte).

După startul foarte bun de sezon al lui Arsenal, bookmakerii au modificat cotele la pariuri sportive pentru câștigarea titlului din Premier League. Astfel, Arsenal are cota 11.00 să câștige titlul și este creditată cu a treia șansă, iar 1.50 este cota pentru o clasare în primele patru, care ar permite prezența în Champions League. Principala favorită la câștigarea titlului rămâne în continuare Manchester City (cota 1.40), urmată de Liverpool (cota 7.50), Tottenham (cota 15.00), Manchester United (cota 19.00) și Chelsea (cota 34.00).

 

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Top 5 favorite după primele 6 etape din Premier League

1. Manchester City

Formația lui Pep Guardiola a avut deja doi pași greșiți în primele șase etape, însă impresionează prin forța sa ofensivă. "Cetățenii" au marcat 20 de goluri în șase partide și au cel mai bun atac din Premier League. Jumătate dintre acestea au fost marcate de Erling Haaland, care confirmă din plin așteptările mari după transferul de la Borussia Dortmund. City este genul de echipă care iubește să atace și nu întâmplător este considerată principala favorită la câștigarea titlului. Apărarea nu a confirmat în totalitate, dar City are un lot suficient de valoros pentru a se descurca.

2. Liverpool

Trupa lui Jurgen Klopp a avut un start ezitant și are doar două victorii în primele șase etape, fiind pe locul 7, cu 9 puncte. Echipa a început cu o remiză în deplasare la Fulham, iar apoi a urmat o nouă remiză, acasă cu Crystal Palace, dar și un eșec în deplasare cu Manchester United. "Cormoranii" s-au răzbunat însă pe Bournemouth, pe care au învins-o cu 9-0, iar apoi au trecut și de Newcastle cu 2-1. În ultima etapă din Premier League, scorul în derby-ul cu Everton a fost 0-0. Foarte probabil, seria negativă a fost accentuată și de faptul că Darwin Nunez a fost suspendat și a marcat un singur gol în trei meciuri. "Cormoranii" sunt văzuți totuși cu șansa a doua la câștigarea titlului și au cota 7.50.

cotă Liverpool

3. Arsenal Londra

Probabil doar cei mai optimiști fani ai lui Arsenal se așteptau la acest start de sezon. Echipa a avut cinci victorii la rând până să vină primul eșec, contra lui Manchester United, în ultima etapă din Premier League. "Tunarii" sunt însă pe prima poziție, cu 15 puncte. Un merit important îl are și Gabriel Jesus, jucător adus de la Manchester City, care a punctat de trei ori și s-a impus în atac. De asemenea, și evoluțiile lui Martin Odegaard sunt în creștere. În aceste condiții, Arsenal are șansa a treia la câștigarea titlului și cota 11.00.

cotă Arsenal

4. Tottenham

Formația lui Antonio Conte profită din plin de forma bună în care se află Harry Kane, care a marcat 5 goluri în cele 6 etape de Premier League. În aceste condiții, Tottenham este pe locul 3, cu 14 puncte, și nu a pierdut niciun meci din acest sezon, având doar două remize, cu Chelsea și West Ham, ambele în deplasare. Tottenham are un start promițător de sezon, iar fanii își doresc cel puțin o clasare pe podium. Cât privește lupta pentru titlu, Spurs este a patra favorită, având cota 15.00. De asemenea, cota pentru o clasare în top 4 este 1.60.

cotă Tottenham

5. Manchester United

După un start foarte slab de sezon, în care a fost învinsă pe teren propriu de Brighton & Hove și în deplasare de Brentford cu 4-0, nu puțini au fost cei care au criticat-o pe United. Dar echipa și-a revenit și le-a învins ulterior pe Liverpool, Southampton, Leicester și Arsenal Londra.

Mai mult, și Cristiano Ronaldo a rămas la echipă, deși plecarea sa a fost principalul subiect de discuție. Ronaldo nu a înscris încă în acest sezon, dar Rashford, Sancho și Antony au făcut-o, iar United speră să o țină tot așa în perioada următoare. La pariuri este creditată însă cu șansa a cincea să câștige titlul, având cota 19.00. Cota pentru o clasare în primele patru este 2.25.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Licenta: România a fost acordat 888 Romania Limited în temeiul Licenței nr. L1160654W000324 emise de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor

Câștigătorii record ai Ligii Campionilor În fiecare turneu se stabilesc recorduri. Dar care cluburi au reușit să câștige cele mai multe titluri ale Ligii Campionilor?

(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească
(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească

Cum sărbătorile Pascale se apropie, acum este momentul potrivit să vă gândiți, să căutați și să alegeți rețetele potrivite pentru masa din familie.

(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online
(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online

În era digitală, în care timpul este prețios și confortul este la îndemână, cumpărarea de flori online a devenit o modalitate populară și practică de a încânta persoanele dragi sau de a decora propria locuință.

Recomandări
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia

Ucraina știe exact unde să lovească Rusia pentru a-i crea mari probleme. Kievul folosește o tactică în urma căreia țara lui Vladimir Putin are mult de suferit.

Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs
Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs

Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupat de un titular.

Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă
Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă

Autoritățile din Prahova au prezentat, marți seară, concluziile cercetărilor făcute în cazul surpării de teren din orașul Slănic, care a dus la evacuarea a peste 40 de oameni.